ΠΑΟΚ

Θέλει ΠΑΟΚ, αλλά και... πλάνο ο Κασέλακης

Θέλει ΠΑΟΚ, αλλά και... πλάνο ο Κασέλακης
INTIME SPORTS

Τον ρόλο που σκέφτεται ο Μαρκόπουλος για τον Λεωνίδα Κασελάκη, θέλει να γνωρίζει ο τελευταίος και αναμένεται να υπάρξει μια κουβέντα το επόμενο διάστημα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Γιατί είναι στο... χέρι του ΠΑΟΚ η απόκτησή του

Στο πλάνο της νέας σεζόν, όπως το είχαμε αναλύσει, το όνομα του Λεωνίδα Κασελάκη "παίζει" αρκετά δυνατά για το ρόστερ του "Δικεφάλου" και εκτιμάται πως μπορεί να τελειώσει θετικά το θέμα του, όπως αυτά των Τσαιρέλη, Χαραλαμπίδη και Δέδα (παίκτες που επίσης ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει για τα καλά το ενδιαφέρον του σε αυτούς).

Ουσιαστικά στην περίπτωσή του όλα φαίνεται πως εξαρτώνται από τους "ασπρόμαυρους" που τον έχουν στα υπ' όψιν τους.

Εχει γίνει συζήτηση για το οικονομικό κάτω από ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και τόσο η πλευρά του παίκτη, όσο και αυτή του ΠΑΟΚ φαίνεται να συμφωνούν σε αυτό. Απομένει βέβαια να γίνει μια πιο επίσημη συζήτηση όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, η πλευρά του οποίου μέσα στο επόμενο διάστημα τονίζει πως θα γίνει μια ουσιαστική συζήτηση με τον "Δικέφαλο" και αυτή φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του στρατοπέδου του καλαθοσφαιριστή. Ο τελευταίος είναι θετικός στο να παίξει στον ΠΑΟΚ, θέλει όμως εκτός από το οικονομικό να ακούσει ξεκάθαρα και το πλάνο που υπάρχει όσον αφορά την -ενδεχόμενη- παρουσία του στην ομάδα και τον χρόνο συμμετοχής του.

Εφόσον ικανοποιηθεί από αυτά που θα ακούσει, τότε δεν φαίνεται πως θα μπει εμπόδιο στην απόκτηση του, εφόσον φυσικά στον ΠΑΟΚ δεν "μπει" κάποια προτεραιότητα για την θέση του παίκτη (προορίζεται για εναλλακτική λύση στο "3", με τον ίδιο να μπορεί να παίξει και στο "4"). Στην παρούσα φάση οι συζητήσεις που έχει κάνει με τον "Δικέφαλο" είναι πιο προχωρημένες από κάθε άλλη ομάδα όπως προκύπτει από την πλευρά του παίκτη και δεν φαίνεται να υπάρχει -για την ώρα- κάποια... απειλή από άλλο σωματείο.

Με λίγα λόγια την δεδομένη χρονική στιγμή είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ η απόκτησή του μιας και δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιος... αντίπαλος αλλά και γιατί υπάρχει σημείο επαφής στο οικονομικό. Κατά τα άλλα από εβδομάδα θα συζητήσουν για πολλά ζητήματα οι άνθρωποι της ομάδας και την Δευτέρα (30/7) αναμένεται να γίνει ραντεβού του διοίκησης με το αγωνιστικό τμήμα που στην παρούσα φάση μελετά συγκεκριμένες επιλογές για όλες τις θέσεις (και θα γίνουν διάφορες συζητήσεις με πλευρές παικτών από εβδομάδα).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ