ΠΑΟΚ

Θέλει να παίξει με Ρέθυμνο ο Γκίντενς

Θέλει να παίξει με Ρέθυμνο ο Γκίντενς

Μπορεί ο Γκίντενς να θέλει να παίξει κόντρα στο Ρέθυμνο ωστόσο δεν προπονήθηκε την Κυριακή (12/2), όπως και άλλοι τρεις παίκτες. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Η προετοιμασία για το ματς με το Ρέθυμνο ξεκίνησε την Κυριακή (12/2), μέρα κατά την οποία δεν προπονήθηκε ο Τζέι Αρ Γκίντενς και οι Καλαμπάκας, Τσακαλέρης και Αλεξιτς για μικροπροβλήματα που έχουν και τα οποία δεν αποτελούν αιτία για να μην παίξουν στο ματς της Τετάρτης (15/2).

Για τον Αμερικανό, πάντως, που θέλει να παίξει, αλλά πονάει, υπάρχει ανησυχία. Στον ΠΑΟΚ λένε πως με βάσει τα τωρινά δεδομένα είναι δύσκολο να αγωνιστεί, αλλά περιμένουν τις επόμενες μέρες για να δουν οριστικά αν τεθεί εκτός του συγκεκριμένου αγώνα, ή αν μπορεί να υπολογίζεται.

Πρέλεβιτς-Μαρκόπουλος: "Το βάρος σε νέα παιδιά"

Κατά τα άλλα Πρέλεβιτς, Μαρκόπουλος, Γιαννακίδης και Στίγκερς βρέθηκαν σε εκδήλωση του Αχιλλέα Τριανδρίας την Κυριακή (12/2). "Πρέπει να δημιουργήσουμε παίκτες, να πέσουν τα κόστη.

Ακόμη πρέπει να βρεθεί επενδυτής, οι διοικήσεις πρωτοδικείου αλλάζουν. Τώρα με αυτά τα έσοδα που έχουμε η μόνη στήριξη είναι ο κόσμος", δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επισήμανε: "Πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των ξένων και να αναγκαστούν οι ομάδες να ρίξουν το βάρος στα δικά τους παιδιά. Ετσι θα ξέρεις τι έχεις με χαμηλό μπάζτετ. Υπάρχουν χρέη στην ομάδα. Θα πρέπει να βγάλουμε νέα παιδιά τα οποία μετά από ένα δύο χρόνια να ανεβούν στην πρώτη ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ