ΠΑΟΚ

Θέλει λύση μέσω... Καπικιόνι

Θέλει λύση μέσω... Καπικιόνι
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν να βρεθεί άμεσα η χρυσή τομή στις οφειλές σε Ντελινικάιτις και Γκετσέφσκι με απ' ευθείας επικοινωνία με τον γνωστό ατζέντη. Διαβάστε αναλυτικά...

Το θέμα των οφειλών σε Τόμας Ντελινικάιτις και Τοντόρ Γκετσέφσκι είναι αυτό που θέλουν άμεσα να κλείσουν θετικά στον ΠΑΟΚ, οι οποίοι "ψάχνουν" λύση στο ζήτημα μέσω απευθείας επικοινωνίας με το γραφείο που τους εκπροσωπεί στην Ιταλία και συγκεκριμένα τον Λουτσιάνο Καπικιόνι.

Ο τελευταίος έχει αναζητηθεί από τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" που ελπίζουν πως σε κουβέντα μαζί του θα λυθεί το πρόβλημα των οικονομικών υποχρεώσεων στους συγκεκριμένους παίκτες.

Εκτιμάται πως τα επόμενα 24ωρα και ουσιαστικά από εβδομάδα θα υπάρχουν... χειροπιαστές εξελίξεις στο ζήτημα, την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ δείχνουν να είναι προβληματισμένοι για την αντιμετώπιση που υπάρχει από τους Ελληνες εκπροσώπους των παικτών.

Οι τελευταίοι, όπως επισημαίνουν στους "ασπρόμαυρους", δείχνουν... όχι συνεργάσιμοι στο να λυθεί το ζήτημα, στον ΠΑΟΚ αυτό τους απασχολεί ιδιαίτερα και είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό που λέγεται στον "Δικέφαλο" είναι πως και αυτή η στάση τους (εκτός του οικονομικού σε διάφορους καλαθοσφαιριστές) παίζει ρόλο ώστε οι "ασπρόμαυροι" να μην συνεργάζονται με το συγκεκριμένο γραφείο που εκπροσωπεί παίκτες, όπως γίνεται με άλλα. Στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως η διαφορά με την προηγούμενες διαπραγματεύσεις για τις οφειλές στους δύο παίκτες, είναι πως αυτή την φορά τα χρήματα σε Ντελινικάιτις και Γκετσέφσκι είναι εγγυημένα με εγγυητή μάλιστα τον ΕΣΑΚΕ.

Ετσι εκτιμούν πως θα έπρεπε από την πλευρά των παικτών να υπήρχε μια διαφορετική αντιμετώπιση. Στον ΠΑΟΚ σαφώς και αναγνωρίζουν πως έχει ευθύνη η ΚΑΕ στο όλο θέμα για το ότι δεν είχαν τακτοποιηθεί οι παίκτες, ωστόσο τονίζουν πως έπρεπε να υπάρξει μια πιο... καλοπροαίρετη συμπεριφορά από το στρατόπεδο των καλαθοσφαιριστών, να δείξει πως καταλαβαίνει τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν αλλά και ότι η πρόταση που τους έγινε είναι με εγγυημένα χρήματα προς αυτούς. Ολα αυτά στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν πως θα τα καταλάβει ο Καπικιόνι για να λήξει εν τέλει θετικά το ζήτημα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ