ΠΑΟΚ

Θέλει εγγυήσεις ο Στίγκερς που απέχει

Θέλει εγγυήσεις ο Στίγκερς που απέχει
INTIME SPORTS

Ο Ντάντε Στίγκερς δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (1/2) λόγω οικονομικών και στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν πως το θέμα θα λυθεί... Πληρώθηκαν οι παίκτες την συγκεκριμένη μέρα, επέστρεψε ο Καλαμπόκης

Την Τρίτη (31/1) αποκαλύψαμε πως ο Ντάντε Στίγκερς σκέφτεται το ενδεχόμενο προσφυγής και το μετέφερε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον Αμερικανό την Τετάρτη (1/2) να μην συμμετέχει στην προπόνηση της ομάδας.

Επισήμως από τον ΠΑΟΚ ισχυρίζονται πως ο γιατρός της ομάδας εισηγήθηκε την απουσία από το πρόγραμμα της ομάδας λόγω ερεθίσματος στο γόνατο μετά την σύγκρουση που είχε με τον Ούρος Ντούβνιακ την προηγούμενη εβδομάδας.

Σύμφωνα όμως με άλλες πηγές ο Στίγκερς ζήτησε δεύτερο μισθό πριν από την έναρξη της προπόνησης και επειδή κάτι τέτοιο δεν "έτρεξε" πήρε την απόφαση να μην προπονηθεί. Ετσι... πιέζει ώστε να πάρει άμεσα τα δεδουλευμένα του.

Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη εστάλη και έγγραφο στην ΚΑΕ για το γεγονός πως θα απέχει μέχρι να ικανοποιηθεί οικονομικά ο καλαθοσφαιριστής, ενώ το του Στίγκερς τονίζει πως θέλεει εγγυήσεις για να παραμείνει στην ομάδα.

Εφόσον δοθεί ακόμη ένα μισθός είναι πρόθυμος ο παίκτης (βρέθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης πάντως) να συζητήσει να παραμονή του. Σίγουρα αυτή την ώρα υπάρχει... θέμα αν και στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως μέσα από τις διαπραγμετεύσεις θα βρεθεί μια λύση καθώς το ποσό δεν είναι πολύ μεγάλο.

Από εκεί και πέρα με το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (1/2) έγιναν πληρωμές στους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά και ο Γιάννης Καλαμπόκης. Εκτός ήταν οι Τσακαλέρης και Ντούβνιακ. Μετά τις 8μ.μ. άρχισε η εκδήλωση για τους "300 του ΠΑΟΚ", το οποίο είναι χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ