ΠΑΟΚ

Τετραψήφιος αριθμός εισιτηρίων και... πληρωμές

Τετραψήφιος αριθμός εισιτηρίων και... πληρωμές
INTIME SPORTS

Μετά τη νίκη επί του Άρη, στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως πρέπει να "φύγουν" τουλάχιστον 1.000 εισιτήρια στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Πληρωμές σε παίκτες εφόσον το ποσό από τα έσοδα του αγώνα είναι ικανοποιητικό.

Σε κάθε εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ η παρουσία του κόσμου του "Δικεφάλου" στο γήπεδο απασχολεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας αλλά στο ματς με το Ρέθυμνο υπάρχει ένας λόγος παραπάνω.

Βλέπετε η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου προέρχεται από νίκη επί του Αρη και τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες που αυξάνουν έτσι τις προσδοκίες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ώστε το "Παλατάκι" σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια να είναι ιδιαίτερα "ζεστό".

Στους αγώνες με το Περιστέρι, τον Ικαρο και τον Κολοσσό ο ΠΑΟΚ δεν... έφτασε τα 500 "κομμένα" εισιτήρια (σ.σ. σε κάθε ματς ξεχωριστά, όχι συνολικά), πλέον όμως στον "Δικέφαλο" εξαιτίας κυρίως του "διπλού" στο Παλέ περιμένουν για τον αγώνα του Σαββάτου σίγουρα ο αριθμών των "κομμένων" καρτών εισόδου να είναι... τετραψήφιος.

Τουλάχιστον 1.000 εισιτήρια λοιπόν στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως πρέπει να πουληθούν στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, ο συγκεκριμένος αριθμός είναι το... μίνιμουμ που προσδοκούν στους "ασπρόμαυρους", στελέχη των οποίων μάλιστα εκτιμούν πως είναι εφικτό να κάνουν φτερά 1.500-2.000 εισιτήρια. Στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως η ομάδα έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις της το τελευταίο διάστημα, "έφερε" χαμόγελα στον κόσμο με την νίκη επί του Αρη, οπότε περιμένουν την... ανταμοιβή από τους φίλους του "Δικεφάλου" με την μαζική παρουσία τους "Παλατάκι" το Σάββατο.

Το ίδιο κλίμα επικρατεί και στις τάξεις των παικτών του "Δικεφάλου", οι οποίοι μάλιστα σύμφωνα με ανθρώπους του ΠΑΟΚ εφόσον το ποσό που θα "μαζευτεί" είναι ικανοποιητικό και μεγάλο (αυτό γιατί υπάρχουν κι άλλες υποχρεώσεις και ίσως έσοδα χρησιμοποιηθούν γι' αυτές καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές στο τέλος κάθε μήνα), θα πληρωθούν.

Οι καλαθοσφαιριστές του "Δικεφάλου", όπως είναι λογικό, έχουν στο μυαλό τους το ζήτημα αυτό (όπως για παράδειγμα ο Ντόνι ΜακΓκραθ, η πλευρά του οποίου έχει μιλήσει για το θέμα αυτό με το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και περιμένει λύση στο ζήτημα για να μην υπάρξει σοβαρό πρόβλημα το επόμενο διάστημα) και πλέον στους κόλπους των "ασπρόμαυρων" εκτός από τα στάνταρ έσοδα περιμένουν και χρήματα από τα εισιτήρια έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να δουν το χρώμα του χρήματος παίκτες της ομάδας (πάντα στον "Δικέφαλο" έχουν κατά νου το θέμα των πληρωμών). Στα αγωνιστικά, στον ΠΑΟΚ περιμένουν να ανεβάσει στροφές τα επόμενα 24ωρα ο Νίκος Καλλές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ