ΠΑΟΚ

Τα τυπικά για Καλαμπόκη

Τα τυπικά για Καλαμπόκη
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Καλαμπόκης όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφική κίνηση που θα ανακοινώσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την νέα αγωνιστική περίοδο μετά από αυτήν του Ντάντε Στίγκερς.

Οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών έχουνε προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε ουσιαστικά να έχει επέλθει προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει να είναι η υπογραφή του έμπειρου γκαρντ.

Κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει μέσα στο επόμενο 48ωρο όταν ο πρώην παίκτης του Ικάρου Καλλιθέας έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στην Αθήνα από την Άρτα και στην συνέχεια να αναμένει την έναρξη της προετοιμασίας.

Τρεις ήταν οι βασικοί λόγοι που προσμέτρησε ο Καλαμπόκης για να φθάσει στο σημείο να είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ σε αντίθεση με αυτήν του Περιστερίου.

Η παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου στην άκρη του πάγκου, η συμμετοχή στα προκριματικά της Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου και ότι γνωρίζει το περιβάλλον της ομάδας της Θεσσαλονίκης από την περίοδο 2005-2006 όπου είχε αγωνιστεί και πάλι σε αυτήν όντας και αρχηγός της.

Κατά τα άλλα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει υποδείξει συγκεκριμένους στόχους από την ελληνική αγορά στην διοίκηση της ΚΑΕ, συνεχίζει να αναμένει την απάντηση του Μιλτ Παλάσιο αλλά και είναι πολύ πιθανό να δώσει το ΟΚ για την παραμονή του Ντιόντε Κρίστμας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ