ΠΑΟΚ

Τα χαμόγελα για Μπόγρη και ο Πρέλεβιτς

Τα χαμόγελα για Μπόγρη και ο Πρέλεβιτς

Ικανοποιημένοι στον ΠΑΟΚ από τις βοήθειες που έδωσε ο Γιώργος Μπόγρης στο ματς με τον Πανιώνιο, την Παρασκευή φεύγει για την Ισπανία ο Πρέλεβιτς προκειμένου να βρεθεί στη κλήρωση του Eurocup

Ο ΠΑΟΚ πήρε βοήθειες από την ρακέτα του στο ματς με τον Πανιώνιο και ειδικά ο Γιώργος Μπόγρης έδωσε αρκετά στο συγκεκριμένο ματς.

Στον "Δικέφαλο" υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση του Ελληνα σέντερ και αυτή δίνει... αυτοπεποίθηση στις τάξεις της ομάδας αναφορικά με την ασπρόμαυρη front line που θα ενισχυθεί με έναν ακόμη παίκτη.

Στο μεταξύ ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα φύγει για την Ισπανία την Παρασκευή προκειμένου να βρεθεί στην κλήρωση του Γιούροκαπ (αυτή θα γίνει το Σάββατο) ενώ το πρόγραμμα της Τρίτης περιελαμβάνει διπλές προπονήσεις για την ομάδα.

Να σημειωθεί πως από την Ραντνίσκι έγινε γνωστό πως ο Μλάντεν Πάντιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί (αν και είχε ανακοινωθεί πριν λίγες μέρες). Θυμίζουμε πως ο ίδιος απασχόλησε πολύ "ζεστά" στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα και του είχε γίνει σχετική πρόταση ενώ την ίδια ώρα πάντα στο μυαλό είναι ο Πάτρικ Ο' Μπράιαντ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ