ΠΑΟΚ

Τα τηλεοπτικά, το καμπ και ο... Βεζυρτζής

Τα τηλεοπτικά, το καμπ και ο... Βεζυρτζής

Με θετικό μάτι είδαν τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά στον ΠΑΟΚ. Τι τόνισε ο Νίκος Βεζυρτζής. Γιατί δεν μπορεί να "πάει" ο δικέφαλος σε... γενναίες αυξήσεις.

Καθόλου αρνητικά δεν είδαν στον ΠΑΟΚ τις οριστικές εξελίξεις όσον αφορά το τηλεοπτικό. Απεναντίας ικανοποίηση για το ότι το θέμα έκλεισε νωρίς, για ότι τα έσοδα θα είναι πιο εξασφαλισμένα στη NOVA αλλά και για το ότι θα υπάρχει μια καλύτερη ροή χρημάτων.

Οι "ασπρόμαυροι" λόγω εμπορικότητας θα πάρουν περισσότερα χρήματα από άλλες ομάδες, κάτι που είχαμε αναφέρει εδώ και μέρες ενώ τα λεφτά θα είναι περισσότερα σε σχέση με πέρυσι όπως λένε από τον ΕΣΑΚΕ.

Το ζήτημα των τηλεοπτικών ήταν από τα πλέον σημαντικά για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά τον προγραμματισμό στα έσοδα και ένας... έμμεσος λόγος που στην ομάδα θεωρούν πως είναι καλύτερο πως τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα έχει πλέον το συνδρομητικό κανάλι είναι η προσέλευση του κόσμου. Γιατί όπως επισημαίνουν είναι διαφορετικό τα ματς να μεταδίδονται από ελεύθερο κανάλι και αλλιώς από το συνδρομητικό...

Βεζυρτζής: "Θα γίνουμε Ικαρος..."

Κατά την διάρκειας της Γ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ συζητήθηκε το θέμα του μπάσκετ:

Και είχαν μεγάλο ενδιαφέρον όσα είπε ο Νίκος Βεζυρζής: " Δυστυχώς, ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει στον χάρτη του μπάσκετ. Σαν Βεζυρτζής δεν θέλω να βλέπω ανά τρεις ημέρες τους τελικούς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Θα πρέπει ως Ερασιτέχνης να σκύψουμε πάνω από την ομάδα μπάσκετ. Το όνομά του ΠΑΟΚ μετρά για κάποιους ακόμη, αλλά να μην πάει άλλο έτσι γιατί θα γίνουμε Ίκαρος" , τόνισε.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ανέφερε: " Φυσικά και δεν συγκρίνονται οι αγωνιστικές επιδόσεις με τον παλιό ΠΑΟΚ. Και εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό συνέχεια και να χάνουμε από Ρέθυμνο, Κάντε μία συγκέντρωση την άλλη εβδομάδα για να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται. Σκεφτείτε ότι υπαρχουν και χρέη και χρειάζονται παλικάρια για να βγαίνουν μπροστά".

Ο Θανάσης Κατσαρής τόνισε: " Η λύση είναι ο επεδνυτής, ίσως ο κ. Κοντομηνάς που είναι κοντά και τον ευχαριστούμε".

Δεν μπορεί να "πάει" σε... γενναίες αυξήσεις

Οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό ήταν οι πρώτες ευχάριστες για τον ΠΑΟΚ όσον αφορά το οικονομικό και τα έσοδα του σε αυτό το μέτωπο ικανοποιούν τους ανθρώπους του. Βέβαια στον "Δικέφαλο" έχουν κι άλλα ζητήματα να ασχοληθούν όσον αφορά τα... ευρώ που υπολογίζουν για την νέα σεζόν, ωστόσο αυτό που "βγαίνει" από την ομάδα είναι πως στις συζητήσεις για τις ανανεώσεις ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μπει σε διαδικασία να προχωρήσει σε... γενναίες αυξήσεις.

Είναι λογικό το ενδιαφέρον ομάδων για παίκτες (π.χ. για τον -πολύ καλό φέτος- Τσαιρέλη που υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους της χώρας, με τον ίδιο να είναι πρόθυμος να πει το "ναι" σε μια πρόταση που θα είναι λίγο μικρότερη από άλλες ομάδες) να μην είναι ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, στις τάξεις του οποίου τονίζεται ότι ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να "ανεβάσει" κατά πολύ τα συμβόλαια των παικτών που έπαιξαν φέτος γιατί έτσι δεν θα "βγει" οικονομικά η ομάδα. Πάντως σχετικά με τους Παπαδόπουλο και Χαραλαμπίδη, που είναι και οι δύο μεγάλες προτεραιτότητες του ΠΑΟΚ, τονίζεται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα για την παραμονή τους.

Αρχισε το καμπ με 21 παίκτες

Στο μεταξύ ξεκίνησε το καμπ του ΠΑΟΚ στο οποίο συμμετείχαν 21 παίκτες (μεταξύ αυτών ήταν σήμερα και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος) από την Α1, την Α2, αλλά και μικρότερων κατηγοριών.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ, αναφέρει:

" Με όρεξη, διάθεση και μεγάλη προσπάθεια από όλους, ξεκίνησα σήμερα στο PAOK Sports Arena οι Off Season προπονήσεις του ΠΑΟΚ με την συμμετοχή 21 παικτών και υπό την επίβλεψη των προπονητών της ομάδας.

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκίνησε από τις 6μ.μ. με τις ατομικές προπονήσεις που γίνονται από τον Σούλη και τον Χάρη Μαρκόπουλο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ (που αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν με την ομάδα και μεταξύ αυτών ήταν σήμερα και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος) και συνεχίστηκε από τις 7μ.μ. με το πρόγραμμα Off Season προπονήσεων, υπό την επίβλεψη του Παντελή Μπούτσκου και του Γιώργου Βαλαβανίδη, αλλά και με την παρακολούθηση του Σούλη Μαρκόπουλου και του Νίκου Σταυρόπουλου.

Στο πρόγραμμα των προπονήσεων συμμετείχαν συνολικά 21 καλαθοσφαιριστές από την Α1, την Α2, αλλά και μικρότερων κατηγοριών".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ