ΠΑΟΚ

Τα πλέι οφ και η... σημαντική κατάσταση των τριών

Τα πλέι οφ και η... σημαντική κατάσταση των τριών
INTIME SPORTS

Τα προβλήματα των Τσαιρέλη, Χαραλαμπίδη και Παπαδόπουλου που κατά τον Σούλη Μαρκόπουλο επηρέασαν αρνητικά την ομάδα και η... ελπίδα του να τους έχει έτοιμους στα πλέι οφ έτσι ώστε να βελτιωθεί αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ "πονάει" στη περιφέρεια, αυτό το ξέρουν καλά στον "Δικέφαλο" και ο Σούλης Μαρκόπουλος (όπως και... όλοι στους "ασπρόμαυρους") είναι απόλυτα λογικό να θεωρεί πως εκεί υπάρχει πρόβλημα.

Εκτιμά πως η λειτουργία της ομάδας επηρεάζεται κατά 40-50% από το πώς θα παίξουν οι πλέι μέικερ, στη θέση "1" οι λύσεις λιγόστεψαν μετά την αποχώρηση του Ντόνι ΜακΓκραθ, ωστόσο ο ίδιος είναι αναγκασμένος να βρει... τρόπους να "κρύψει" το μειονέκτημα που έχει ο ΠΑΟΚ στους "κοντούς" (τα οικονομικά και το πρόβλημα με την φορολογική ενημερότητα δεν... ευνοούν τα σχέδια ενίσχυσης).

Για το αγωνιστικό προφίλ των "ασπρόμαυρων" πάντως τον τελευταίο καιρό (και φυσικά την ήττα από τον Πανιώνιο), δεν παίζει μόνο αυτό ρόλο για τον έμπειρο κόουτς. Είναι γεγονός πως στέκεται αρκετά και στη κατάσταση των Τσαιρέλη, Παπαδόπουλου και Χαραλαμπίδη...

Ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε πολύ με το διάστρεμμα, ο δεύτερος έχει το γνωστό πρόβλημα με το γόνατο (έλειψε από τους αγώνες με Ηλυσιακό και Πανελευσινιακό) ενώ ο τρίτος είχε κάποιες ενοχλήσεις (σ.σ. στην αρχή της σεζόν ως γνωστόν τραυματίστηκε στον ώμο).

Κάπως έτσι, εκτός όλων των άλλων, η κατάσταση των τριών εκτιμάται από τον Ελληνα τεχνικό πως επηρέασε πολύ τον ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα και πλέον εν όψει πλέι οφ ο ίδιος ελπίζει να τους έχει στη καλύτερη δυνατή κατάσταση (λογικά ο Τσαιρέλης θα είναι πανέτοιμος).

Αυτό κατά κάποιο τρόπο θα αποτελέσει "κλειδί" για το πώς θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος, με τον Μαρκόπουλο να ευελπιστεί πως οι τρεις παίκτες θα είναι έτοιμοι και κατά συνέπεια εφόσον γίνει αυτό να εμφανιστεί ένας... βελτιωμένος ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Με δεδομένο πως τα δύο τελευταία ματς είναι αδιάφορα, υπάρχει η δυνατότητα της διαχείρισης της κατάστασής τους με την έννοια πως μπορούν να "προφυλαχτούν" και να μην επιβαρυνθούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ