ΠΑΟΚ

Τα λεφτά του Ράιτ και ο... Πεν

Τα λεφτά του Ράιτ και ο... Πεν
INTIME SPORTS

Ο Ρασάντ Ράιτ ζητά εγγυήσεις ώστε να μην αποχωρήσει, την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ επισημαίνουν κατηγορηματικά πως θα πληρωθεί και θα παραμείνει. Σκέψεις και για Πεν.

Oι καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών έχουν δυσαρεστήσει ιδιαίτερα τους ξένους παίκτες και ένας από αυτούς είναι και ο Ρασάντ Ράιτ.

Η πλευρά του τελευταίου ζητά εγγυήσεις όσον αφορά το ζήτημα των οφειλών αφού μέχρι στιγμής έχει λάβει έναν μισθό. Εφόσον λοιπόν δεν τις πάρει, τότε είναι αποφασισμένη να δώσει τέλος στην συνεργασίας της με τον "Δικέφαλο".

Πάντως στον ΠΑΟΚ να τονιστεί πως λένε ότι ο παίκτης θα παραμείνει και ότι και αυτός αλλά και οι υπόλοιποι, στις αρχές τις επόμενης εβδομάδες θα πληρωθούν όλοι από τα τηλεοπτικά και θα πάρουν από έναν μισθό.

Να σημειωθεί πως στον "Δικέφαλο" έχουν σκεφτεί την περίπτωση του Σκούνι Πεν για αντικαταστάτη του Ράιτ, εφόσον πάντα λόγω οικονομικού ο τελευταίος φύγει.

Για την ώρα εκτιμάται πως ο τελευταίος θα συνεχίσει στους "ασπρόμαυρους" αφού υπάρχει θέληση για συνέχιση της συνεργασίας και από τον παίκτη και από την διοίκηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ