ΠΑΟΚ

Τα είπε με Χρυσικόπουλο ο Μαρκόπουλος

Τα είπε με Χρυσικόπουλο ο Μαρκόπουλος
INTIME SPORTS

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για αγωνιστικά θέματα την Δευτέρα (21/1). Το θέμα της απόκτησης του παίκτη αναμένεται να τελειώσει με το που λυθεί το πρόβλημα της φορολογικής ενημερότητας για το οποίο υπάρχει αισιοδοξία. Μίνι διαρκείας στο β΄γύρο

Συνάντηση με τον Λίνο Χρυσικόπουλο και τον ατζέντη του είχε ο Σούλης Μαρκόπουλος την Δευτέρα (21/1). Στο τραπέζι έπεσαν αγωνιστικά θέματα και το θέμα εξαρτάται άμεσα από την έκδοση φορολογικής ενημερότητας.

Στον ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξοι πως το επόμενο διάστημα το πρόβλημα αυτό θα λυθεί και έτσι τονίζεται από στελέχη της ομάδας πως λογικά θα "τελειώσει" και το ζήτημα της απόκτησής του.

Από εκεί και πέρα απασχόλησε το ματς με τον Ολυμπιακό (θα τονιστεί σε εκπροσώπους συνδέσμους πως όλα πρέπει να κυλήσουν ήρεμα), όσον αφορά την ώρα έναρξης υπάρχει ενημέρωση στην ΚΑΕ πως θα ξεκινήσει στις 20.00, όμως δεν αποκλείεται να "πάει" στις 20.15 ή 20.30 (την Τρίτη λογικά θα ξεκαθαρίσει αυτό).

Σχετικά με το θέμα ενδεχόμενης ενίσχυσης σους "κοντούς" στον ΠΑΟΚ λένε πως δεν αναλύθηκε λόγω των δύσκολων οικονομικών δεδομένων, αφήνεται να εννοηθεί όμως από ανθρώπους του πως ίσως προχωρήσει εάν τα έσοδα είναι πολλά στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα στο Δ.Σ. που έγινε, υπήρξε κουβέντα για διάφορα οικονομικά θέματα, ενώ θα υπάρχει πακέτο εισιτηρίων 15 ευρώ για τα ματς με Ολυμπιακό (10 ευρώ το εισιτήριο) και ΚΑΟΔ. Τέλος θα "βγουν" διαρκείας για τον β' γύρο αξίας 40 ευρώ και θα είναι "μέσα" και τα ματς της πρώτης φάσης των πλέι οφ, ενώ την Τετάρτη στις 18.00 θα γίνει φιλικό με ομάδα από τα Σκόπια και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ