ΠΑΟΚ

Τα διαρκείας και το... δώρο της ΚΑΕ

Τα διαρκείας και το... δώρο της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα δώσει ως δώρο ένα μαύρο T-shirt της ομάδας στους πρώτους 500 οπαδούς του "Δικεφάλου" που θα αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δίνει ένα έξτρα κίνητρο για την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας (κυκλοφορούν την Τρίτη)... Με ανακοίνωσή της αναφέρει πως στους πρώτους 500 φίλους της ομάδας που θα αποκτήσουν διαρκείας, θα τους δοθεί δώρο ένα μαύρο T-shirt της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

" Από απόψε το βράδυ στις 00:01 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Εκτός από τις προνομιακές τιμές και τις σημαντικές εκπτώσεις που υπάρχουν για όσους αγοράσουν τα εισιτήριά τους από την Τρίτη 17/6 μέχρι και την Παρασκευή 22/8, για τους πρώτους 500 φιλάθλους της ομάδας που θα αποκτήσουν το διαρκείας τους, θα υπάρχει δώρο (εντελώς δωρεάν) και ένα μαύρο T-shirt της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, τα T-shirt με τη στάμπα “PAOK BC Basketball Team”, αλλά και τις κάρτες διαρκείας (καρτελάκια), οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2014-2015 θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τις 25 Αυγούστου και μετά. Η παραλαβή (για T-shirt και καρτελάκια) θα είναι δυνατή και από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», αλλά και η αποστολή τους μέσω κούριερ ή ταχυδρομείου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ