ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα για Ντικούδη

Τα δεδομένα για Ντικούδη
INTIME SPORTS

Ποιοι οι... όροι που θέτει ο έμπειρος φόργουορντ για να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και την νέα σεζόν. Σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό για τον ίδιο που δεν βιάζεται για να πει το "ναι".

Η παραμονή του Δήμου Ντικούδη ανήκει στην κατηγορία των ζητημάτων που... πρέπει να κλείσουν θετικά για τον ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν, όπως λένε οι άνθρωποί του.

Απόλυτα λογικό μιας και ο έμπειρος φόργουορντ προσέφερε πολλά την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήταν ο MVP των "ασπρόμαυρων" και πολλά ματς τα "έπαιρνε" στην κυριολεξία... μόνος του.

Πως έχουν όμως τα δεδομένα όσον αφορά την παραμονή του Ντικούδη στον ΠΑΟΚ;

Σε επικοινωνία η πλευρά του ΠΑΟΚ με το στρατόπεδο του παίκτη

Εχουμε και λέμε... Από τον ΠΑΟΚ έχουν υπάρξει κάποιες "ενοχλήσεις" προς την πλευρά του παίκτη για ανανέωση του συμβολαίου του. Για την ακρίβεια αυτές έχουν γίνει προς τον ατζέντη του Ντικούδη και εκτιμάται πως θα γίνουν συζητήσεις και με τον παίκτη μέσα στον μήνα. Από την πλευρά του καλαθοσφαιριστή, πάντως, προκύπτει πως δεν υπάρχει καμιά βιασύνη ώστε να "πέσουν" υπογραφές. Ο Ντικούδης θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ μόνο υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις.

Αλλα του είχαν πει αρχικά από τον "Δικέφαλο"...

Η βασική είναι να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα... Η χρονιά που ολοκληρώθηκε σίγουρα δεν άρεσε στον έμπειρο φόργουορντ μιας και υπήρξαν διάφορες δυσκολίες που είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορέσει να κοιτάξει ψηλά. Συν τοις άλλοις στον ΠΑΟΚ άλλα του υποσχέθηκαν στην έναρξη της σεζόν 2011-12 και η αλήθεια είναι πως άλλα έγιναν.

Με κυριότερο το γεγονός πως ενώ του είχαν πει πως θα έχει κάποιους ψηλούς που θα τον "στηρίζουν", αυτό δεν έγινε με εξαίρεση τον Μάρκους Γκόρι. Ετσι όταν ο Αμερικανός έφυγε, ο Ντικούδης "αναγκαζόταν" να παίζει πολύ περισσότερο χρόνο και η κόπωση να είναι μεγαλύτερη, την ίδια στιγμή που είχε ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της ομάδας πως θέλει καλαθοσφαιριστές που να του δίνουν ανάσες και ότι μπορεί να παίξει 20 ποιοτικά λεπτά. Ασχετα αν ο ίδιος τελικά αγωνιζόταν ποιοτικά πολύ περισσότερο...

Η ανταγωνιστική ομάδα που θέλει

Πέραν αυτού, τον Ντικούδη τον προβληματίζει το ότι θα "πέσει" κι άλλο το μπάτζετ την νέα σεζόν. Κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχουν μεγαλύτερες δυσκολίες στο να γίνει μια ανταγωνιστική ομάδα, αν και από τον ΠΑΟΚ λένε πως χειρότερα τα πράγματα από φέτος σε αγωνιστικό επίπεδο, σίγουρα δεν θα είναι.

Ο Ντικούδης, λοιπόν, θέλει να δει να δημιουργείται μια ομάδα που να μπορεί να κοιτάξει ψηλά, να έχει στόχους (υψηλούς στο μέτρο του δυνατού βέβαια) και αυτή την στιγμή δεν βιάζεται για να πει το "ναι" σε ενδεχόμενη παραμονή. Στα όσα γράφονται για διάφορες ομάδες, δεν γνωρίζει κάτι η πλευρά του παίκτη, η οποία δεν έχει προτεραιότητα στο εξωτερικό, αλλά δεν κλείνει και οριστικά την πόρτα σε αυτό το ενδεχόμενο.

Η φιλοσοφία για το αγωνιστικό

Από εκεί και πέρα ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής θέλει αλλαγή φιλοσοφίας στον ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Πέρυσι αρκετές φορές εκφραζόταν η άποψη από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ πως "δεν ενδιαφέρει το αγωνιστικό". Ο Ντικούδης είναι κάθετα αρνητικός σε αυτό μιας και θεωρεί πως για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της θα πρέπει να δείχνει έμπρακτα πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτό το κομμάτι έτσι ώστε να στηρίζει και ο κόσμος τους παίκτες. Αν και στον ΠΑΟΚ να σημειώσουμε πως πλέον τονίζουν ότι έκαναν μεγάλο λάθος για το ότι έλεγαν πως μόνο η οικονομική εξυγίανση ενδιαφέρει.

Το οικονομικό

Πάμε και στο οικονομικό... Στον "Δικέφαλο" λένε πως για τον Ντικούδη θα γίνει μια οικονομική υπέρβαση, ο παίκτης ωστόσο δεν δείχνει να ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τα χρήματα. Για την ακρίβεια αυτό το θέμα είναι από τα τελευταία που θα συζητηθούν, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως ο καλαθοσφαιριστής θα δεχτεί να παίξει... τζάμπα στον ΠΑΟΚ. Απλώς δεν φαίνεται να είναι τόσο μεγάλο "αγκάθι" σε ενδεχόμενη συνεργασία του με τον "Δικέφαλο".

Με λίγα λόγια μόνο εφόσον ο Ντικούδης δει... πράξεις όσον αφορά μια ανταγωνιστική ομάδα και αλλαγής φιλοσοφίας στο θέμα του αγωνιστικού, μόνο τότε θα πει το "ναι" στην προοπτική συνεργασίας με τον "Δικέφαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ