ΠΑΟΚ

Tα συγχαρητήρια του Πρέλεβιτς στον Αντετοκούνμπο

MEDIA DAY ÔÏÕ ÐÁÏÊ
MEDIA DAY ÔÏÕ ÐÁÏÊ MOTIONTEAM

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Θρύλος της ομάδας, Μπάνε Πρέλεβιτς, έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Facebook συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κλήση του στο All Star Game. Συγχαρητήρια και από την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας παίκτης που κλήθηκε στο All Star Game και μάλιστα ως βασικός . Έγραψε μία από τις χρυσές σελίδες στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες, μπασκετικούς και μη.

Ένας από τους ανθρώπους που χάρηκαν πάρα πολύ για την κλήση του Γιάννη ήταν και ο Θρύλος του ΠΑΟΚ και νυν Πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος αποθέωσε τον Έλληνα guard/forward με ένα post του στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ενώ λίγο αργότερα το ίδιο έκανε και η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter.

"Συγχαρητήρια στον Giannis Antetokounmpo, ο πρώτος Έλληνας που θα λάβει μέρος στο All Star Game του NBA ως βασικός. Μπράβο σου παικταρά, το αξίζεις! Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους." έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπάνε Πρέλεβιτς, με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ να γράφει λίγο αργότερα:"Συγχαρητήρια στον Giannis_An34 για την επιλογή του στην βασική πεντάδα του NBAAllStar ". Δείτε τα σχετικά post:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ