ΠΑΟΚ

Συζητήσεις με παίκτες από την νέα χρονιά

Συζητήσεις με παίκτες από την νέα χρονιά
INTIME SPORTS

Βάσει των όσων προκύπτουν από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, από την νέα χρονιά θα γίνουν συζητήσεις με παίκτες που ανήκουν στον "Δικέφαλο" για να διαπιστωθεί τι ζητούν ώστε να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Μπορεί να μην έχουμε φτάσει στα μέσα της σεζόν, όμως στον ΠΑΟΚ ήδη έχουν το μυαλό τους στη διατήρηση ενός κορμού για την επόμενη σεζόν όπως έχουμε αποκαλύψει.

Το θέμα αυτό έχει συζητηθεί ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας που θεωρούν πως θα πρέπει σε μεγάλο βαθμό ο "Δικέφαλος" να "κρατήσει" ένα μεγάλο μέρος του υλικού που έχει αυτή την στιγμή.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, το συγκεκριμένο ζήτημα από την νέα χρονιά θα αρχίσει να "τρέχει".

Στον "Δικέφαλο" τονίζουν πως θα γίνουν συζητήσεις με παίκτες ώστε να διερευνήσουν τα στελέχη των "ασπρόμαυρων" τις προθέσεις τους και να είναι έτοιμη στη συνέχεια η ΚΑΕ να προχωρήσει σε πολύ ουσιαστικές κουβέντες για την ανανέωση του συμβολαίου τους και να "τελειώσει" θετικά το ζήτημα. Εννοείται πως αυτές θα προχωρήσουν στο τελικό στάδιο με το "ΟΚ" του Σούλη Μαρκόπουλου, με ανθρώπους της ομάδας πάντως να θέλουν από νωρίς να γνωρίζουν τι... ζητούν σε πρώτη φάση οι καλαθοσφαιριστές για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Στον "Δικέφαλο" έχουν και κατά νου ο σύλλογος να κάνει στο βαθμό που μπορεί φυσικά προτάσεις που θα είναι εγγυημένες στο οικονομικό σκέλος. Στη παρούσα φάση, όπως έχουμε αναφέρει, υπάρχει διάθεση για παραμονή των Λάζαρου Παπαδόπουλου, Κώστα Χαραλαμπίδη, Ντόνι ΜακΓκραθ, Μιχάλη Τσαιρέλη, Γιώργου Δέδα και Βαγγέλη Μαργαρίτη (μόνο επιφανειακά υπάρχει για την ώρα ενημέρωση για το θέμα στη πλευρά παικτών).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ