ΠΑΟΚ

Συνεπής στο ραντεβού του ο Άλεξιτς

Συνεπής στο ραντεβού του ο Άλεξιτς

Ο Μίλουτιν Άλεξιτς έφτασε λίγο πριν τις 16:00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε αναλυτικά.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (6/1) ο Μίλουτιν Αλεξιτς για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος φόργουορντ έφτασε λίγο πριν τις 16:00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχθηκε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης.

Διαβάστε αναλυτικά την καριέρα του Μίλουτιν Άλεξιτς...

Ο Αλεξιτς είναι προγραμματισμένο να βρεθεί στη συνέχεια στο PAOK Sports Arena, όπου στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με τον Ικαρο Καλλιθέας.

Σε ένα γήπεδο γνώριμο για τον Σέρβο φόργουορντ αφού έχει αγωνιστεί σε αυτό και ως παίκτης του ΠΑΟΚ την περίοδο 2005-2006 αλλά και ως αντίπαλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην περσινή αγωνιστική περίοδο ως παίκτης του Πανιωνίου.

Με την απόκτηση του Άλεξιτς που αύριο κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας θα κάνει το ντεμπούτο του ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει μία ακόμη λύση για μέσα αλλά και έξω από την ρακέτα καλύπτοντας το κενό της λύσης της συνεργασίας με τον Αμερικανό Μάρκους Γκόρι.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά και της απουσίας του τραυματία Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους. Υπενθυμίζεται δε πως η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ όλες αυτές τις τελευταίες μέρες είναι σε συζητήσεις με τον διεθνή Λιθουανό σέντερ για την εύρεση της χρυσής τομής και λύσης του συμβολαίου του.

Υπενθυμίζεται πως στον ΠΑΟΚ ο Μαρκόπουλος θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ρακέτα του έχει ξεχωρίσει τον Αμερικανό σέντερ Ραϊμόν Κοβίλ που πέρσι είχε αγωνιστεί στον Πανιώνιο. Επί του παρόντος ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει για το αν έχει λύσει ή όχι ακόμη το συμβόλαιό του με την γαλλική Ναντ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ