ΠΑΟΚ

Συνάντηση με την πλευρά Κοντομηνά

Συνάντηση με την πλευρά Κοντομηνά

Άνθρωποι του ΠΑΟΚ τα είπαν με στελέχη του Ομίλου του Δημήτρη Κοντομηνά για την συνεργασία των δύο πλευρών

Μια ακόμη συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ανθρώπων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την πλευρά του Δημήτρη Κοντομηνά. Σε αυτήν συζητήθηκε όσα πρέπει να γίνουν για την καλύτερη δυνατή συνεργασία των δύο πλευρών.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη συνάντηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με στελέχη του Ομίλου DEMCO του κ. Δημήτρη Κοντομηνά, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής συνεργασίας τους και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.κ. Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος συναντήθηκαν με τον Εμπορικό Διευθυντή της Prime Insurance κ. Σεραφείμ Αίσωπο και τον σύμβουλο του κ. Κοντομηνά και φίλο του ΠΑΟΚ κ. Μάνο Μαλελή, που όπως και πέρσι, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της μεγάλης χορηγικής συμφωνίας.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι παράμετροι που πρέπει να διέπουν τη συνεργασία των δύο πλευρών, όπως επίσης και λεπτομέρειες που θα έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη ανταποδοτικότητα και για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την Prime Insurance, αλλά και τις άλλες εταιρίες του ομίλου DEMCO".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ