ΠΑΟΚ

Συνάντηση με Α.Σ. και βοήθεια...

Συνάντηση με Α.Σ. και βοήθεια...
INTIME SPORTS

Τι συζητήθηκε στην Γ.Σ. Συνέλευση των Μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ την Τρίτη (28/2). Εκτός από το πρόγραμμα της συγκεκριμένης μέρας ο Παππάς

Χωρίς να προκύψει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. των μετόχων της ΚΑΕ που έγινε το βράδυ της Τρίτης (28/2). Το παρών έδωσε το 64% αυτών είτε με παρουσία, είτε με εξουδιοδότηση και απουσίαζαν τέσσερις μέτοχοι (Τσιούλας, Ανδρεάδης, Μαμιδάκης και Καλπάκης).

Ψηφίσθηκε ο ισολογισμός μέχρι τις 30/6/11 και απαλλάχτηκαν τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης. Όπως ήταν φυσικό κανείς δεν ήταν πρόθυμος να συμμετάσχει σε αιρετή διοίκηση, ενώ αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καθώς δεν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος για την ΚΑΕ, αλλά και λόγω άρθρου 99.

Έχουν γίνει προτάσεις στους Πόλυ Κατσιώρα και Θανάση Χατσόπουλο για να συμμετέχουν στην διοίκηση που είναι τετραμελής αυτή την στιγμή και θα πρέπει να έχει μονοψήφιο αριθμό για την νέα διοίκηση Πρωτοδικείου (μετά τις 15/3), αλλά πηγές λένε πως μάλλον σίγουρα ο πρώτος δεν θα συμμετάσχει και ο δεύτερος δύσκολα (χωρίς να σημαίνει πως δεν υπάρχει περιθώριο να αλλάξει κάτι).

Επίσης, όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας που πραγματικά "καίει", έγινε μια συζήτηση για να γίνει μια συνάντηση με τον Α.Σ. για το μέλλον της ΚΑΕ. Αυτό άλλωστε μόνο δύσκολο μπορεί να χαρακτηριστεί την δεδομένη χρονική στιγμή.

Γι' αυτό και υπήρξε η άποψη πως ο Ερασιτέχνης ή η ΠΑΕ να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο την ΚΑΕ για να έρθουν έσοδα. Από εκεί και πέρα στο πρόγραμμα της Τρίτης (28/2) δεν συμμετείχε ο Νίκος Παππάς λόγω ίωσης.

Σχετικά με ενδεχόμενη ενίσχυση της ομάδας, στον ΠΑΟΚ λένε πως δεν είναι αρνητικοί μόνο όμως εφόσον παρουσιαστεί μια ευκαιρία που φαντάζει εξαιρετική και χωρίς να δοθούν πολλά λεφτά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ