ΠΑΟΚ

Συνάντηση κορυφής και αισιοδοξία για τις οφειλές

Συνάντηση κορυφής και αισιοδοξία για τις οφειλές
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη (6/6) αναμένεται να γίνει Δ.Σ. μεταξύ των ανθρώπων της ΚΑΕ, την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν για μη συμφωνία με τους Ντελινικάιτις και Γκετσέφσκι λόγω των οικονομικών εγγυήσεων που δόθηκαν

Μπορεί από την πλευρά του εκπροσώπου των Ντελινικάιτις και Γκετσέφσκι να μην προκύπτει κάποια αισιοδοξία πως το θέμα των οφειλών θα τελειώσει σίγουρα θετικά, από τον ΠΑΟΚ ωστόσο έχουν διαφορετική άποψη.

Στον "Δικέφαλο" εκτιμούν πως έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ικανοποιήσουν το στρατόπεδο των καλαθοσφαιριστών και θεωρούν πως από την στιγμή που οι "ασπρόμαυροι" έχουν εγγυηθεί τα χρήματα στους παίκτες, τότε εκείνοι είναι... αναγκασμένοι να συμφωνήσουν.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει εγγράφως την πρόταση του, πρότεινε αποπληρωμή (για το ποσό των 60.000 ευρώ) του Σκοπιανού μέσα σε δύο χρόνια και πληρωμή 34.000 ευρώ (10.000 ευρώ τα δικαστικά έξοδα) σε διάστημα λιγότερο ενός έτους στον Λιθουανό (ο οποίος πάντως έχει δικαιωθεί για ποσό 56.000 ευρώ αφού η διαφορά που προκύπτει από τα δεδουλευμένα των 24.000 ευρώ είναι οι τόκοι) με εγγυήσεις το τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά και χορηγίες.

Μάλιστα στις υποθέσεις λειτουργεί και ως εγγυητής ο Βασίλης Οικονομίδης. Με βάση όλα αυτά στον ΠΑΟΚ δεν προκύπτει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία για το ότι δεν θα βρεθεί λύση και τονίζεται από τον "Δικέφαλο" πως " θα κλείσουν θετικά αυτά τα ζητήματα". Από εκεί και πέρα την Τετάρτη (6/6) θα γίνει Δ.Σ. μεταξύ των ανθρώπων του "Δικεφάλου".

Τα οικονομικά ζητήματα πρόκειται να απασχολήσουν ξανά, ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα ενημερώσει για τις όποιες γενικά επαφές είχε στην Αθήνα, ενώ στο τραπέζι θα πέσει και το ζήτημα των διαρκείας και των χορηγιών, κάτι που είχαμε αναφέρει πως είναι στην... ατζέντα των ανθρώπων της ομάδας για να αναλυθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ