ΠΑΟΚ

Συνάντηση για Λιάπη που "κοιτάει" για νέα ομάδα

Συνάντηση για Λιάπη που "κοιτάει" για νέα ομάδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Τετάρτη υπήρξε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Λιάπη, ο παίκτης δεν καλύπτεται με τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν και έτσι θα αναζητήσει νέο σύλλογο για την συνέχεια της καριέρας του.

Οπως είχαμε αναφέρει μέσα στην εβδομάδα αναμενόταν να υπάρχει κουβέντα με την πλευρά του Μιχάλη Λιάπη. Αυτό έγινε την Τετάρτη (8/6) μιας και στελέχη του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με τον ατζέντη του νεαρού, Χρήστο Λαζάρου.

Στον μάνατζερ του Λιάπη μεταφέρθηκε πως ο ΠΑΟΚ προορίζει τον παίκτη για πέμπτο γκαρντ σχετικά με την σεζόν που "έρχεται". Αυτό όμως σημαίνει πως ο νεαρός δεν θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Η πλευρά του παίκτη επιθυμεί να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής την νέα αγωνιστική χρονιά και έτσι με τα τωρινά δεδομένα, θα αναζητήσει να βρει ομάδα και να λυθεί το συμβόλαιο του από φέτος.

Οσο για το σενάριο δανεισμού; Αυτό δεν συζητήθηκε, σύμφωνα με το στρατόπεδο του παίκτη. Σχετικά με τον Θωμά Κώττα, λέγεται πως η άποψη του τεχνικού τιμ είναι να δοθεί κάπου δανεικός και να μην "χαθεί" από τον ΠΑΟΚ ο παίκτης. Αυτό σημαίνει όμως πως θα πρέπει να βρεθεί λύση με το θέμα της προσφυγής και πως θα πρέπει να γίνει επέκταση του συμβολαίου γιατί αυτό λήγει την σεζόν 2016-17. Μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι στο όλο ζήτημα. Ακόμη στον "Δικέφαλο" ασχολούνται ιδιαίτερα με το θέμα του Λεωνίδα Κασελάκη και φαίνεται να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για αίσιο τέλος στο ζήτημά του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ