ΠΑΟΚ

"Στο σωστό δρόμο για να μικρύνει η ψαλίδα"

"Στο σωστό δρόμο για να μικρύνει η ψαλίδα"

Ο Λεωνίδας Κασελάκης θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ βαδίζει στον σωστό δρόμο για να κλείσει η ψαλίδα σε σχέση με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Για την διατήρηση του κορμού του ΠΑΟΚ και την σημασία αυτού, αλλά και για το ότι ο "Δικέφαλος" είναι στον σωστό δρόμο για να κλείσει την ψαλίδα με τους Ολυμπιακό και Παναθηναικό, μίλησε ο Λεωνίδας Κασελάκης στο Αθλητικό Μετρόπολις:

" Στην Ελλάδα θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα πρέπει να δείξουμε την απαιραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση στις δύο διοργανώσεις. Φέτος είναι η μόνη χρονιά που η ομάδα κράτησε τον κορμό της.

Είναι σημαντικό αυτό γιατί όταν η φιλοσοφία είναι ίδια, μπορείς να μην ξεκινάς από το μηδέν. Μπορούν να βγουν καλύτερα οι αυτοματισμοί έτσι. Πρέπει να μπουν και οι νέοι παίκτες σε αυτό το σύνολο. Θα χρειαστεί ένα καλό φορμάρισμα στους αγώνες και όχι τότε να βρούμε την ομοιογένειά μας. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο και εύχομαι ο κόσμος να το αγκαλιάσει όλο αυτό και να είναι δίπλα μας στη δύσκολη προσπάθεια".

Για το αν έχει μικρύνει η ψαλίδα στο πρωτάθλημα σε ό,τι αφορά τους Ολυμπιακό και Παναθηναικό: " Εχει μικρύνει η ψαλίδα αλλά υπάρχει ακόμη. Αυτή η διαφορά δεν είναι καλό, γιατί αν βλέπει μεγάλες διαφορές ο κόσμος, δεν παρακολουθεί τα ματς. Είναι καλό οι άλλες ομάδες να κοντράρουν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την ζημιά, όπως έκανε πέρυσι με τον Ολυμπιακό. Στο να κλείσει την ψαλίδα, είναι θέμα προγραμματισμού και ΠΑΟΚ βαδίζει σε σωστά χνάρια όσον αφορά αυτό".

Για τον Μαρκόπουλο: " Ο κόουτς έχει δώσει το στίγμα του, έχει περάσει την φιλοσοφία του. Το ότι έμεινε ο κόουτς μόνο καλό θα μας κάνει. Είναι καλό για κάθε αθλητή το να δουλεύει με τον Μαρκόπουλο".

Για τον κόσμο και τον Παπαδόπουλο: " Θέλουμε φέτος ο κόσμος να μας στηρίξει παραπάνω. Για παράδειγμα σε κάποια ματς πέρυσι, όπως με τον Αρη και τον Ολυμπιακό έδωσαν τρομερό παλμό. Τον θέλουμε κοντά μας τον κόσμο. Από την άλλη, εμείς θέλουμε κοντά μας τον Λάζαρο και τον περιμένουμε γιατί είναι ο φυσικός μας ηγέτης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ