ΠΑΟΚ

Στο προσκήνιο ο Δέδας

Στο προσκήνιο ο Δέδας
INTIME SPORTS

Καλό το κλίμα από την κουβέντα μεταξύ της πλευράς του ΠΑΟΚ και αυτής του παίκτη και πιθανή η συμφωνία... άμεσα. Αναμονή στον "Δικέφαλο" για το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Μακ Γκραθ, βάρος στην ρακέτα

Βιασύνη πλέον στον ΠΑΟΚ μιας και ο χρόνος πλέον πιέζει για τις μεταγραφές, με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν διάφορες επαφές για την ενίσχυση των "ασπρόμαυρων".

Μία αυτές αφορά το θέμα του Γιώργου Δέδα για το οποίο υπήρξε καθυστέρηση, ωστόσο οι δύο πλευρές τα είπαν, υπάρχει καλό κλίμα και φαίνεται πως άμεσα θα υπάρχει εξέλιξη, η οποία πιθανότατα θα είναι θετική.

Το θέμα δεν φαίνεται τόσο να είναι οικονομικό και εφόσον όλα πάνε καλά (διευθετηθούν κάποια ζητήματα), τότε δεν αποκλείεται να λήξει το ζήτημα, το οποίο μοιάζει να κυλά σε θετική κατεύθυνση.

Την ίδια στιγμή στον ΠΑΟΚ λένε πως απλώς περιμένουν το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Ντόνι Μακ Γκραθ μετά την βελτιωμένη πρόταση που του έχει γίνει από τον "Δικέφαλο" που φαίνεται πως καλύπτει το στρατόπεδο του παίκτη.

Κατά τα άλλα το βάρος ρίχνεται στην ρακέτα την οποία στον ΠΑΟΚ θέλουν άμεσα να "γεμίσουν". Από την στιγμή που δεν έχει κλείσει σε κάποιον σύλλογο ο Πάτρικ Ο' Μπράιαντ είναι βασικός υποψήφιος και στον "Δικέφαλο" ελπίζουν σε συμφωνία, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος σαφώς και δεν περνά απαρατήρητος αλλά είναι "αγκάθι" το θέμα του μπάι άουτ του (και η αναμονή) για ομάδα του εξωτερικού (στον ΠΑΟΚ όσο δεν ανακοινώνεται ο Δήμος Ντικούδης από κάποια ομάδα ελπίζουν αλλά το θέμα είναι γνωστό πως δεν είναι εύκολο).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ