ΠΑΟΚ

Στο μυαλό το θέμα Σαββίδη

Στο μυαλό το θέμα Σαββίδη
INTIME SPORTS

Εκτός του θέματος του Δημήτρη Κοντομηνά, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους να τα πουν με τον Ιβάν Σαββίδη αυτές τις μέρες.

Ιδιαίτερα σημαντική μπορεί να είναι αυτή η εβδομάδα σε οικονομικό επίπεδο για τον ΠΑΟΚ.

Κατά την διάρκεια αυτής, υπάρχει το ραντεβού του Δημήτρη Κοντομηνά και του στενού συνεργάτη του ενώ στο μυαλό των ανθρώπων του "Δικεφάλου" είναι και το θέμα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι στη Θεσσαλονίκη.

Ετσι στελέχη της ΚΑΕ σκέφτονται την πιθανότητα να μιλήσουν μαζί του αυτές τις μέρες και στο μυαλό είναι μήπως μπορεί να γίνει αυτό την Τετάρτη στο περιθώριο της έκθεσης του ζωγράφου, Διγενή, που θα γίνει στο "Μακεδονία Παλλάς" (τα έσοδα θα "πάνε" στην ΚΑΕ).

Καλεσμένος εκεί είναι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, με τον οποίο ως γνωστόν ήδη υπάρχει συμφωνία όσον αφορά το σήμα, ωστόσο στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου και την προοπτική να πάρουν κάτι... παραπάνω από αυτόν. Βέβαια απαιτούνται "λεπτοί" χειρισμοί στο συγκεκριμένο ζήτημα και σίγουρα στον "Δικέφαλο" δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις... Τόσο το θέμα με τον Σαββίδη αλλά και αυτό με τον Κοντομηνά είναι πολύ σημαντικά και στους "ασπρόμαυρους" και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ήθελαν ευχάριστες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα όσον αφορά τα οικονομικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ