ΠΑΟΚ

Στο Κιλκίς για προπόνηση

Στο Κιλκίς για προπόνηση
INTIME SPORTS

Την Τρίτη (14/5) η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θα βρεθεί στο Κιλκίς για να προπονηθεί

Οπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θα βρεθεί την Τρίτη στο Κιλκίς για προπόνηση. Η σχετική ανακοίνωση:

" Στην όμορφη πόλη του Κιλκίς, με το πολύ έντονο ασπρόμαυρο χρώμα θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη (14 Μαΐου 2013) η ομάδα του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των εξορμήσεων που έχουν ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν στις πόλεις της περιφέρειας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει την προπόνησή της στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης στις 6μ.μ.. Η προπόνηση θα ανοικτή για τους φιλάθλους και κυρίως τα νέα που θα θελήσουν να την παρακολουθήσουν. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα μεταβεί στο κατάστημα αθλητικών της PEAK στην πόλη του Κιλκίς, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την έναρξη της λειτουργίας του".

Xάτσερ: "Ευτυχισμένος που παίζω στον ΠΑΟΚ"

Την Παρασκευή στο καμπ του Αχιλλέα Τριανδρίας βρέθηκε ο Γουίλιαμ Χάτσερ: " Είναι μεγάλη τιμή για μένα αν είμαι εδώ κοντά σας. Κυνήγησα το όνειρό μου και είμαι ευτυχισμένος που αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι πάντα είναι το αγαπημένο στοιχείο ενός παίκτη. Δεν παραμέλησα ποτέ όμως τα μαθήματα μου για το μπάσκετ. Να ακούτε τους προπονητές σας και να μην πάψετε να κυνηγάτε τα όνειρα σας", είπε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ