ΠΑΟΚ

Στο καμπ του ΠΑΟΚ o Παπαδόπουλος

Στο καμπ του ΠΑΟΚ o Παπαδόπουλος

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έδωσε το παρών την Δευτέρα (18/6) στο "PAOK Summer Basketball Camp" και μίλησε σε παιδιά που συμμετέχουν σε αυτό (vid)

Το PAOK Summer Basketball Camp ξεκίνησε την Δευτέρα (18/6) και προσκεκλημένος σε αυτό ήταν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Ο έμπερος σέντερ, ο οποίος είναι αλήθεια πως θα ήθελαν στον ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν (μεγάλο "αγκάθι" το οικονομικό φυσικά), μίλησε στα παιδιά για περισσότερο από μία ώρα και έκανε μαθήματα για τις επιθετικές κινήσεις ενός σέντερ. Τον πρώην σέντερ των "ασπρόμαυρων" υποδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος.

"Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που ήρθες και ανταποκρίθηκες στο κάλεσμά μας. Είσαι ίνδαλμα για τα παιδιά ήταν εξαιρετική η επίδειξη που έκανες και σε ευχαριστώ και εκ μέρους της ομάδας του ΠΑΟΚ, αλλά και εκ μέρους των παιδιών", είπε στο τέλος της εκδήλωσης ο Σταυρόπουλος, ενώ ο Παπαδόπουλος από την πλευρά του τόνισε:

"Κι εγώ ευχαριστώ με την σειρά μου. Είναι πολύ καλή η δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ, ελπίζω να συνεχιστεί και κάποια στιγμή να βγουν παιδιά που θα στελεχώσουν και τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις Εθνικές ομάδες. Είναι καλό να συνεχίσει να δίνει ο ΠΑΟΚ ιδιαίτερη έμφαση στα νέα παιδιά. Εδώ είναι το μέλλον μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ