ΠΑΟΚ

Στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ ο Χαραλαμπίδης

Στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ ο Χαραλαμπίδης
Χαραλαμπίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ο Κώστας Χαραλαμπίδης και θα αναλάβει πόστο στο τεχνικό επιτελείο του "Δικεφάλου", μια εξέλιξη που είναι αναμενόμενη. Δύσκολες στιγμές για το μέλος της ΚΑΕ, Πόλυ Κατσιώρα

Δεν θα μείνει μακριά από τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Χαραλαμπίδης ο οποίος έβαλε τέλος στην καριέρα του λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ο "Μπίδης" θα αναλάβει θέση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όπως επισήμως ενημέρωσε η ΚΑΕ την Δευτέρα. Επί της ουσίας ήταν κάτι το αναμενόμενο αφού εδώ και πολύ καιρό είχαμε αναφέρει την συγκεκριμένη προοπτική (το να είναι στο τεχνικό τιμ ο πρώην καλαθοσφαιριστής). Ο Χαραλαμπίδης ενδιαφέρεται για την προπονητική και έτσι ο ίδιος πλέον θα μπορεί να προσφέρει από άλλο πόστο στον "Δικέφαλο".

Ραντεβού στο "Παλατάκι" την Δευτέρα

Ο Χαραλαμπίδης βρέθηκε στο "Παλατάκι" την Δευτέρα και συζήτησε με τους Μαρκόπουλο, Ζουρνατσίδη και Σταυρόπουλο για τον νέο του ρόλο στο τεχνικό τιμ. Βέβαια υπήρχαν συζητήσεις και το προηγούμενο διάστημα για το συγκεκριμένο θέμα αφού ήταν γνωστή η επιθυμία του "Μπίδη" να "μπει" στο τεχνικό επιτελείο.

Το μόνο σίγουρα είναι πως ο Παντελής Μπούτσκος που επί σειρά ετών είναι βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, θα παραμείνει στην ομάδα και δεν θα επηρεαστεί η θέση του από τον ρόλο του Χαραλαμπίδη.

Από εκεί και πέρα οι Μαρκόπουλος, Ζουρνατσίδης και Σταυρόπουλος είχαν μεταξύ τους συζήτηση για το ρόστερ της ομάδας (για παίκτες) και κουβέντιασαν κάποια πράγματα για το πώς μπορεί να διαμορφωθεί. Πάντως καθημερινές είναι οι συζητήσεις στο "Παλατάκι" για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και το τι μέλλει γενέσθαι.

Δύσκολες στιγμές για τον Πόλυ Κατσιώρα

Εξαιρετικά δύσκολες στιγμές περνάει το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Πόλυς Κατσιώρας. Το πρωί της Δευτέρας (30/5) έχασε τον αγαπημένο του ανιψιό, τον Αντώνη ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 18 ετών. Ο νεαρός έπαθε ανακοπή καρδιάς και δυστυχώς "ήρθε" ο θάνατός του. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα συγγενικά του πρόσωπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ