ΠΑΟΚ

Στίγκερς: "Γίνεται εξαιρετική δουλειά"

Στίγκερς: "Γίνεται εξαιρετική δουλειά"
INTIME SPORTS

O Nτάντε Στίγκερς αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ αλλά και στο τουρνουά που θα λάβει μέρος ο "Δικέφαλος" στην Τουρκία

Στην Τουρκία βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ για το τουρνουά που θα γίνει με την συμμετοχή των Φενέρ, Ολύμπια Λουμπλιάνας, ΚΚ Ζάγκρεμ, Αντάλια και Τουρκ Τέλεκομ.

Ο "Δικέφαλος" θα παραμείνει στην Αντάλια για μία εβδομάδα και εκτός από την συμμετοχή της στο Rixos Cup, θα πραγματοποιήσει και προπονήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα προετοιμασίας. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας στην συγκεκριμένη πόλη, πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής στην πόλη.

Για τους συγκεκριμένους αγώνες ο Ντάντε Στίγκερς δήλωσε: "Θα είναι ένα πολύ σοβαρό και δυνατό τουρνουά, με ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας και πάντα αυτά τα παιχνίδια σου δίνουν την δυνατότητα να διορθώσεις τα λάθη σου, να συνηθίσεις σε αυτό το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού και φυσικά να γίνεις καλύτερος.

Αυτό είναι που θέλουμε να κερδίσουμε κι εμείς από την συμμετοχή μας σε αυτό το τουρνουά και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη έχοντας κάνει ένα βήμα μπροστά.

Έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική πρόκληση το παιχνίδι μας με την Γαλατασαράι στο τέλος του μήνα και δουλεύουμε για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για εκείνο το ματς, αλλά και όλα όσα ακολουθήσουν στη διάρκεια της σεζόν. Εμείς απλά πρέπει και αυτό το σημαντικό τουρνουά με τα προκριματικά της Euroleague να το δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Όσο για την μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ; "Νομίζω ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ομάδα, αυτή την εποχή προσπαθούμε να βρεθούμε σαν ομάδα και να αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι αλήθεια ότι η πρώτη μου προετοιμασία με την ομάδα ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία και αρκετά επίπονη, αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Δουλεύεις σκληρά τώρα και βάζεις τις βάσεις για όλη την χρονιά", είπε ο Αμερικανός.

Τέλος να σημειωθεί πως την Τετάρτη (14/9) υπέγραψαν τα συμβόλαια τους οι Ντικούδης, Αντριουσκεβίτσιους και Στίγκερς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ