ΠΑΟΚ

"Στηρίξτε τον ΠΑΟΚ..."

"Στηρίξτε τον ΠΑΟΚ..."
INTIME SPORTS

Ανακοίνωση με την οποία ζητά από τους φίλους του "Δικεφάλου" να στηρίξουν την ομάδα και τις εταιρίες που την στηρίζουν εξέδωσε η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (24/1) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κάνει έκκληση στον κόσμο του "Δικεφάλου" να στηρίξει την ομάδα, αλλά και τις εταιρίες που συμμετέχουν στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας "οι 300 του ΠΑΟΚ".

Συγκεκριμένα αυτή αναφέρει:

"Στη συγκυρία της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, υπάρχουν φίλοι της ομάδας που κατανοούν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και είναι δίπλα στην ομάδα.

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., θέλει να ευχαριστήσει τους “300 Υποστηρικτές της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.”, που μέσα από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τους βοηθούν οικονομικά αυτή την προσπάθεια και στηρίζουν την αγαπημένη μας ομάδα.

Για να έχουμε όλοι περισσότερη δύναμη να στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ, καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν με την σειρά και τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις εταιρίες που είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και παράλληλα να συμπορευτούν μαζί μας ακόμη περισσότεροι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ