ΠΑΟΚ

Στήριξη σε ομάδα και Μαρκόπουλο

Στήριξη σε ομάδα και Μαρκόπουλο
INTIME SPORTS

Στο Δ.Σ. της Πέμπτης (16/2) αποφασίστηκε ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει ως έχει και να υπάρξει στήριξη στον τεχνικό του ΠΑΟΚ κόουτς Σούλη Μαρκόπουλο.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ Δ.Σ. της Πέμπτης (16/2), στο οποίο το παρών έδωσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ και οι Τέλης Ζουρνατσίδης και Νίκος Σταυρόπουλος.

Σε αυτό αναλύθηκαν διάφορα θέματα που έχουν άμεση σχέση με την κάκιστη πορεία της ομάδας.

Συζητήθηκε το ζήτημα γιατί έφτασε έως εδώ η ομάδα, ποιες ευθύνες αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα και αυτό που αποφασίστηκε είναι να στηριχτεί η ομάδα και ο Σούλης Μαρκόπουλος μέχρι το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του έμπειρου τεχνικού, όπως άλλωστε αποκαλύψαμε σε άλλο ρεπορτάζ. Και δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο σε καμία περίπτωση το διαζύγιο (τα είπε ο ίδιος και με τους Σταυρόπουλο-Πρέλεβιτς στην συνέχεια, οι οποίοι ενημέρωσαν τον έμπειρο κόουτς για την συνάντηση και συζήτησαν άλλα θέματα)... Το παρών στο δ.σ. έδωσε και ο Κώστας Πανάκας που εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί από την ΚΑΕ (την θέση του πιθανόν να πάρει ο Πόλυς Κατσιώρας). Κατά τα άλλα οι Γκίντενς και Ντικούδης (τράβηγμα) δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη (16/2), μέρα κατά την οποία έγιναν δύο προπονήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ