ΠΑΟΚ

Στάζουν μέλι για Χρυσικόπουλο

Στάζουν μέλι για Χρυσικόπουλο

Οι πρώτες εντυπώσεις που άφησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο πρόγραμμα της Τρίτης και η ικανοποίηση ανθρώπων του ΠΑΟΚ για όσα είδαν από τον παίκτη.

Η πρώτη "γεύση" από τον Λίνο Χρυσικόπουλο ήταν ιδαίτερα γλυκιά... Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής συμμετείχε στις δύο προπονήσεις της Τρίτης (22/1) και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, όπως λένε στον ΠΑΟΚ.

Στην κυριολεξία στον "Δικέφαλο" στάζουν μέλι για τον παίκτη (στους "ασπρόμαυρους" δεν αποκλείουν να πάρει χρόνο στο φιλικό της Τετάρτης) σύμφωνα με όσα είδαν στο σημερινό (22/1) πρόγραμμα και μάλιστα τον παρακολούθησε και ο Μπάνε Πρέλεβιτς που έμεινε επίσης ευχαριστημένος.

Τα στοιχεία του, όπως αναφέρουν στην ομάδα, είναι σπάνια και με το... καλημέρα τονίζεται πως έδειξε το ταλέντο του.

Μάλιστα στον ΠΑΟΚ υπογραμμίζουν πως μπορεί να "καλύψει" εύκολα... όλη την περιφέρεια (ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν τον σκέφτεται μόνο στο "3") και επισημαίνουν πως είναι παίκτης-πολυεργαλείο.

Σχετικά με... μνηστήρες για τον παίκτη, στον "Δικέφαλο" δεν φαίνεται να ανησυχούν και λέγεται πως από την στιγμή που θα τελειώσει το θέμα της φορολογικής ενημερότητας θα ντυθεί και... επίσημα (συμβόλαιο 2,5 ετών) στα ασπρόμαυρα (ουσιαστικά τα δεδομένα είναι ίδια με αυτά που υπάρχουν εδώ και καιρό, βάσει των όσων λένε στην ομάδα).

Στην παρούσα φάση και λόγω των δύσκολων οικονομικών, το ζήτημα της απόκτησης ενός πόιντ γκαρντ είναι "παγωμένο" παρά το γεγονός πως ο Μάνος Μαλέλης προσφέρθηκε να δώσει το μισό ποσό για κάποια συμφωνία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ