ΠΑΟΚ

Σταυρόπουλος: "Υπάρχει πρόοδος στον ΠΑΟΚ"

Σταυρόπουλος: "Υπάρχει πρόοδος στον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε για την παρουσία του στο Portsmouth Invitational Tournament και γιατί εκεί φάνηκε πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει βήματα μπροστά.

Για το Portsmouth Invitational Tournament το οποίο παρακολούθησε, μίλησε ο Νίκος Σταυρόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα τόνισε:

"Ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό ταξίδι. Η παρουσία του ΠΑΟΚ σε αυτό το τουρνουά μόνο θετικά πράγματα μπορεί να μας αφήσει. Είναι άλλωστε το κορυφαίο τουρνουά πριν το ντραφτ και ένα από τα πιο σημαντικά που αφορούν παίκτες τέτοιου επιπέδου. Αυτό και μετά το ντραφτ το Λας Βέγκας, που είναι το κορυφαίο. Είναι πολύ χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε συζητήσεις που έγιναν με εκπροσώπους ομάδων του ΝΒΑ, ανταλλάξαμε απόψεις και σκέψεις για ορισμένους παίκτες που είδαμε εκεί και είχαμε ταύτιση απόψεων".

Στο επίπεδο του φετινού Portsmouth Invitational Tournament: " Έχω την εντύπωση ότι το φετινό τουρνουά ήταν λίγο καλύτερου επιπέδου από το περσινό κι αυτό σημαίνει ότι θα είναι και περισσότεροι οι παίκτες που ήταν στο P.I.T. και θα είναι διαθέσιμοι, αλλά και ικανοί να παίξουν στην Ευρώπη από την επόμενη σεζόν".

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά στο P.I.T.: " Κάθε χρόνο πιστεύω ότι κάνουμε κι ένα βήμα παραπάνω. Υπάρχει πρόοδος στον ΠΑΟΚ κι αυτό φαίνεται. Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο να προσεγγίσουμε παίκτες και μάνατζερ, τώρα έρχονται μόνοι τους και μας προτείνουν παίκτες. Αυτό έγινε και στο Portsmouth. Αυτό σημαίνει ότι ξέρουν για την δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ, για το μπασκετικό περιβάλλον που υπάρχει, αλλά και τις προοπτικές που έχει ένας παίκτης. Τους ανέφερα και τις περιπτώσεις των Christmas και Marshall, είναι όμως χαρακτηριστικό ότι όλοι γνώριζαν".

Για τα αποτελέσματα της δεύτερης παρουσίας στο Portsmouth: "Θα κάνουμε τις συζητήσεις που χρειάζονται, θα ενημερώσω τον προπονητή, όλο το σταφ που πρέπει να ξέρει και μαζί θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, όταν θα έρθει η ώρα. Ανεξάρτητα από το τι και πότε θα γίνει, εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τους παίκτες που μας ενδιαφέρουν, όπως άλλωστε κάναμε και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτή, που βλέπαμε παίκτες από κολέγια. Το σημαντικό είναι ότι ξέρουμε πολλά, έγιναν επαφές στο Portsmouth με μάνατζερ, παίκτες, αλλά και ανθρώπους του ΝΒΑ. Υπήρχε προσωπική επαφή και γνωριμία και όταν θα έρθει η ώρα για να προχωρήσουμε, δεν θα ξεκινήσουμε από το μηδέν, αλλά θα έχει ήδη γίνει το πρώτο βήμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ