ΠΑΟΚ

Σταυρόπουλος: "Μεγάλη υπόθεση η Ευρωλίγκα"

Σταυρόπουλος: "Μεγάλη υπόθεση η Ευρωλίγκα"
INTIME SPORTS

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής του ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν και το φετινό πρωτάθλημα, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε στον "Sport103 FM" για την φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και το ενδεχόμενο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν, καθώς η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου φιγουράρει στην τρίτη θέση της Α1.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον Sport103 FM:

Για το πώς αντιμετωπίζει την έξοδο στην Ευρωλίγκα σημείωσε: " Το να βγεις στην Ευρωλίγκα είναι μεγάλη υπόθεση. Είμαι αυτός που όταν πέρυσι ανέλαβα, είχα πει ότι η ομάδα πρέπει να παίζει στην Ευρώπη. Το να βγεις στην Ευρωλίγκα είναι μέγιστη επιτυχία αλλά θα πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα, οικονομικά, οργανωτικά και διοικητικά.

Για να μπεις σε όμιλο θα πρέπει να έχεις μια καλή ομάδα, να έχεις πάρει καλούς παίκτες. Το πώς βγήκε ότι εγώ δεν θέλω να βγούμε στην Ευρωλίγκα, δεν το γνωρίζω. Κάποιος μπορεί να απομονώσει μία λέξη σε μία πρόταση και να αλλάξει το νόημα.Πάντως είναι νωρίς για την Ευρωλίγκα.

Υπάρχουν τέσσερα ματς στην κανονική περίοδο και στη συνέχεια στα πλέι οφ. Μπορούν να υπάρξουν αλλαγές στις ομάδες".

Για την σημαντική νίκη επί του Αμαρουσίου το απόγευμα της Κυριακής στο PAOK Sports Arena που έφερε τον ΠΑΟΚ μόνο του στην 3η θέση της βαθμολογίας τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου σχολίασε: " Αν κερδίζεις και με έναν πόντο, η νίκη είναι πάντα νίκη.

Ότι η ομάδα είναι τρίτη είναι απόρροια μιας μεγάλης προσπάθειας αλλά μπορεί να είναι και από συγκυρία. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλά στάνταρ. Γίνεται προσπάθεια από εμάς και το προπονητικό τιμ, να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά μέχρι το τέλος της σεζόν".

Για τον φετινό στόχο του ΠΑΟΚ δήλωσε: " Όταν είσαι σε διαδικασία παιχνιδιών, αυτό που έχεις στο μυαλό σου, είναι οι νίκες. Το που θα φτάσεις ποτέ δεν το ξέρεις. Στην πορεία έφυγε ο Λάζαρος, ο Γκρέι αλλά αυτά είναι μέσα στην εξέλιξη μιας σεζόν. Πρέπει να εξάρω την δουλειά του προπονητή, του σταφ, του Χάρη και του Παντελή, του Τέλη, αλλά και όλων των ανθρώπων".

Για τα οικονομικά προβλήματα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχθηκε ότι: " Το οικονομικό είναι ένας παράγοντας. Ξέρω τι δουλειά κάνουν όλοι και βοηθάνε τον σύλλογο. Και οφείλω να τους απονείμω τα εύσημα. Θεωρώ ότι δικαιώθηκα προσωπικά στην επιλογή τους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ