ΠΑΟΚ

Σταυρόπουλος: "Ο ΠΑΟΚ θα έχει ανταγωνιστική ομάδα"

Σταυρόπουλος: "Ο ΠΑΟΚ θα έχει ανταγωνιστική ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Σταυρόπουλος μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ αλλά και για την δυσκολία ο "Δικέφαλος" να ανακοινώσει άμεσα συμφωνίες με παίκτες.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο ΠΑΟΚ τελείωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα αλλά μέχρι στιγμής ο "Δικέφαλος" δεν έχει κάνει ούτε κάποια ανανέωση παίκτη, ούτε κάποια μεταγραφή.

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του "Δικεφάλου", ο Νίκος Σταυρόπουλος είπε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: " Έχουμε κάνει λίστα με παιδιά που μας ενδιαφέρουν. Έχουμε πλήρη εικόνα για το τι υπάρχει στην αγορά. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε καλούς και πάρα πολύ φθηνούς αθλητές. Δυστυχώς, έχουμε το πρόβλημα που δεν έχουν άλλες ομάδες. Έχουμε μεγάλη δυσκολία στο να φέρουμε σύντομα παιδιά, τα οποία δεν είναι πολύ ακριβά και είναι καλοί παίκτες. Διαθέτουμε συγκεκριμένο μπάτζετ, από το οποίο δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Δεν μπορούμε και δε θέλουμε να ξεγελάσουμε αθλητές. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, παρ' όλα αυτά, όμως, θα κάνουμε την ομάδα, η οποία πιστεύουμε πως θα είναι ανταγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Νομίζω πως θα είναι ανταγωνιστική η ομάδα για την καινούργια χρονιά, όπως και να έχει το πράγμα".

Για τον Κώστα Χαραλαμπίδη που είναι στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, τόνισε: " Η επιλογή μας αποδεικνύει ότι πιστεύουμε πως ο Κώστας μπορεί να μπει στη διαδικασία την προπονητική. Εξαρτάται μόνο από τον ίδιο το πόσο θα βοηθήσει τον εαυτό του και κυρίως την ομάδα. Νομίζω, από την εμπειρία μου, πως θέλει ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής από το να αφήσει τον αθλητή και να αλλάξει σε προπονητή. Έχω μιλήσει μαζί του, του έχω επισημάνει πράγματα και διαφορές. Θα πρέπει να κάνει υπομονή, να έχει διαφορετική συμπεριφορά.

Άλλο φίλος και αθλητής και άλλο προπονητής που θα πρέπει ενδεχομένως να αγριέψει και να μιλήσει με άσχημο τρόπο στον παίκτη που ένα χρόνο πριν ήταν συμπαίκτης του. Έχει όρεξη, είναι πολλές ώρες στο γήπεδο. Εξαρτάται από τον ίδιο, όπως ισχύει γενικότερα για τον καθένα, το πόσο δουλεύει, για να πάει στο επίπεδο που τον ενδιαφέρει. Έχει από εμάς την ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να ξεχνάμε, έχει "βγάλει" προπονητές.

Συνέβη με τον Χάρη Μαρκόπουλο, ο οποίος ήταν έξι χρόνια στην ομάδα και τώρα είναι επιτυχημένος προπονητής Α1, τον Δημήτρη Ιτούδη, που βρίσκεται, πλέον, στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον Κώστα Φλεβαράκη, είναι επίσης πολύ καλός ο Παντελής Μπούτσκος (σ.σ. νυν βοηθός προπονητής στους "ασπρόμαυρους"). Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο όνομα, έχει το ειδικό βάρος για να δουλέψεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ