ΠΑΟΚ

Σταθερά στη λογική του "μαζεμένου" μπάτζετ

Σταθερά στη λογική του "μαζεμένου" μπάτζετ

Με βάση τα τωρινά δεδομένα που υπάρχουν στην ΚΑΕ, τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν σκέφτονται... υπερβάσεις στο μπάτζετ. Ποιο το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους τα στελέχη της ομάδας

Λόγω των πολλών οικονομικών υποχρεώσεων της ΚΑΕ φέτος στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να "ρίξουν" κατά πολύ το μπάτζετ (άρχισε με 285.000 ευρώ), μια απόφαση που σύμφωνα με τα στελέχη της ομάδας... έπρεπε να παρθεί ώστε ο "Δικέφαλος" να είναι συνεπής σε διάφορα μέτωπα.

"Φτιάχτηκε" πάντως ένα αξιόμαχο σύνολο ακόμη και με αυτόν τον μικρό -για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ- προϋπολογισμό και η λογική του χαμηλού μπάτζετ (για να μπορεί να πληρώνει η ομάδα όλες τις υποχρεώσεις) αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Βάσει των όσων λένε από τους "ασπρόμαυρους" με τα τωρινά δεδομένα που επικρατούν στη ΚΑΕ, τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει με ένα "μαζεμένο" μπάτζετ.Και υπολογίζεται σταθερά αυτό να βρίσκεται κοντά στις 300.000 ευρώ ή ακόμη κι αν "ανέβει" θα είναι για πολύ λίγο.

Εννοείται πως αν αλλάξουν πολλά στο μέλλον (σ.σ. σε ιδιοκτησιακό επίπεδο) τα δεδομένα αυτά θα διαφοροποιηθούν ωστόσο με την υπάρχουσα κατάσταση αυτό το πλάνο έχουν στο μυαλό τους στον ΠΑΟΚ. Πράγμα που σημαίνει πως δεν θα γίνουν υπερβάσεις στο μπάτζετ τα επόμενα χρόνια με αποκλειστικό στόχο να προχωρήσει η εξυγίανση και να είναι κερδοφόρα η ΚΑΕ.

Αυτό το τελευταίο έγινε την περσινή σεζόν (κατά την διάρκεια αυτής είχαμε προαναγγείλει πως θα έχει κέρδη η ΚΑΕ) ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και φέτος, όπως έχουμε γράψει πριν μήνες. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα στελέχη της ομάδας...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ