ΠΑΟΚ

Στα υπ' όψιν ο Τσαλδάρης

Στα υπ' όψιν ο Τσαλδάρης
INTIME SPORTS

Ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με την περίπτωση του Δημήτρη Τσαλδάρη... Διαβάστε αναλυτικά

Το όνομα του Δημήτρη Τσαλδάρη πιθανότατα να "παίξει" δυνατά για τον ΠΑΟΚ... Γενικώς στην ομάδα υπάρχει εκτίμηση στις δυνατότητες του έμπειρου γκαρντ, ο οποίος δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον "Δικέφαλο". Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το... επίσημο στην περίπτωσή του, όμως αυτό είναι απόλυτα λογικό.

Στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου το τι θα γίνει σε διάφορα μέτωπα με τα έσοδα της ΚΑΕ και προτεραιότητα, ως γνωστόν, είναι οι ανανεώσεις.

Πάντως εφόσον τα οικονομικά της ομάδας για την νέα σεζόν δεν θα.. άσχημα (αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες), ο Τσαλδάρης εκτιμάται ότι δεν θα περάσει... απαρατήρητος για τον ΠΑΟΚ. Βέβαια το αν προχωρήσει η περίπτωσή του εξαρτάται από τις απαιτήσεις του και πόσα χρήματα θα μπορεί να προσφέρει ο "Δικέφαλος".

Να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν για το ενδεχόμενο "γάμου" των "ασπρόμαυρων" με τον Τσαλδάρη, ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε επικοινωνήσει απευθείας με τον παίκτη και αυτό κατά κάποιο τρόπο δείχνει και την θέληση που είχε ο κόουτς του ΠΑΟΚ να συνεργαστεί μαζί του.

Ακόμη σχετικά με τα μεταγραφικά ίσως απασχολήσουν τα ονόματα του Γιώργου Αποστολίδη (πέρυσι είχε ξεκαθαριστεί από τον Ηλυσιακό πως δεν θα μείνει ελεύθερος, οπότε δεν "έτρεξε" η περίπτωσή του) και του Γιάννη Καλαμπόκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ