ΠΑΟΚ

Σκέψεις... ενεργοποίησης συνδέσμων για χορηγία

Σκέψεις... ενεργοποίησης συνδέσμων για χορηγία

Όσο δεν τελειώνει οριστικά το θέμα της διαφήμισης του ΟΠΑΠ στον ΠΑΟΚ δεν... ηρεμούν. Πως εμπλέκονται οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας σε αυτό το ζήτημα.

Στον ΠΑΟΚ δεν λένε να ξεχάσουν το ότι οι διαβεβαιώσεις που υπάρχουν από τον ΟΠΑΠ για χορηγία στην φανέλα ακόμη δεν μετουσιώθηκαν σε υπογραφή σχετικών συμβολαίων.

Μπορεί υποσχέσεις γι' αυτό να υπάρχουν, όμως, μέχρι να "τελειώσει" οριστικά το θέμα ανησυχούν αρκετά οι άνθρωποι του "Δικεφάλου". Μάλιστα μέχρι και τους συνδέσμους σκέφτονται να βάλουν στο... παιχνίδι για να έρθει η πολυπόθητη διαφήμιση στην φανέλα.

Τι εννοούμε; Στην συνάντηση που είχε γίνει με τους διοικούντες του "Δικεφάλου" πριν το ματς με την Ρίγα πριν λίγο καιρό, εκπρόσωποι των οργανωμένων φίλων της ομάδας είχαν προτείνει μέχρι και να γίνει μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το θέμα του ΟΠΑΠ. Στον ΠΑΟΚ δεν τους έδωσαν το πράσινο φως γι' αυτό, αλλά όπως προκύπτει από τους κόλπους της ομάδας, δεν αποκλείεται αυτό να γίνει στο μέλλον. Να ξεκαθαριστεί πως οριστική απόφαση δεν υπάρχει, αλλά υφίστανται οι σκέψεις να γίνει αυτό.

Εξάλλου στον "Δικέφαλο" έχουν ανάγκη από τέτοιους οικονομικούς πόρους έτσι ώστε να είναι και συνεπείς στους παίκτες (το ότι αυτό δεν έχει γίνει είναι γιατί πολύ απλά έχουν έρθει χρήματα βάσει του προγραμματισμού που έγινε και μέσα σε αυτόν ήταν και το θέμα της διαφήμισης της φανέλας).

Πριν ακόμη την φυγή του Μάρκους Γκόρι, είχαμε αναφέρει πως ειδικότερα οι ξένοι καλαθοσφαιριστές ανησυχούν για το θέμα των οφειλομένων (στον ΠΑΟΚ πάντως είναι κατηγορηματικοί πως η αποχώρηση του έμπειρου φόργουορντ έχει να κάνει με οικογενειακούς λόγους), αλλά προς το παρών, όπως προκύπτει από την πλευρά των παικτών, θα κάνουν υπομονή.

Τα λεφτά που μοιράστηκαν την Παρασκευή (31/12) ήταν κάτι το... θετικό σύμφωνα με αρκετούς παίκτες και πλέον στον ΠΑΟΚ περιμένουν και το ποσό από τα τηλεοπτικά, γιατί αυτή την στιγμή είναι γεγονός πως δεν υπάρχουν έσοδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ