ΠΑΟΚ

Σιγουριά από τους παίκτες για... άλλον ΠΑΟΚ στο εξής

Σιγουριά από τους παίκτες για... άλλον ΠΑΟΚ στο εξής
INTIME SPORTS

Πως αντιμετωπίζουν το ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ οι παίκτες του, οι οποίοι αναφέρουν ότι θα βρουν τα "πατήματά" τους στην συνέχεια

Μέχρι και το ματς με τον Πανελευσινιακό ο ΠΑΟΚ τα πήγαινε εξαιρετικά, αρχής γενομένης όμως από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ο "Δικέφαλος" άρχισε να "χαλάει" το αγωνιστικό του προφίλ.

Και σίγουρα αυτό έχει ενδιαφέρον να δούμε πως αντιμετωπίζεται από τους καλαθοσφαιριστές του "Δικεφάλου", οι οποίοι έδειχναν ένα εξαιρετικό πρόσωπο στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια.

Οι τελευταίοι αποδίδουν τις τελευταίες κακές εμφανίσεις τόσο στην κόπωση που υπάρχει αλλά και στα μικροπροβλήματα που είχαν κάποιοι από αυτούς τις τελευταίες μέρες. Αυτοί οι δύο παράδοντες, σύμφωνα με πολλούς καλαθοσφαιριστές της ομάδας έχουν παίξει ρόλο ώστε στα ματς με Καβάλα και Ρέθυμνο να μην έχει εμφανιστεί όπως πρέπει ο "Δικέφαλος".

Οσο για το ματς με τα Τρίκαλα; Παραδέχονται πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν περισσότερο σοβαρά την ομάδα του Γιάννη Τζήμα, το αποτέλεσμα αυτό πραγματικά έχει προκαλέσει στενοχώρια στο στατόπεδό τους κυρίως γιατί γνωρίζουν πως ο κόσμος απογοητεύτηκε και αυτό μπορεί να παίξει ρόλο ώστε η εικόνα στις εξέδρες σίγουρα να μην είναι στο εξής αυτή που θα ήθελαν και οι ίδιοι. Τονίζουν όμως πως θα κάνουν τα πάντα για να τον "φέρουν" στο "Παλατάκι"... "Θα αντιστρέψουμε το κλίμα που υπάρχει για εμάς", λένε παίκτες των "ασπρόμαυρων" που πιστεύουν στις δυνατότητες που διαθέτει η φετινή ομάδα που έχει "φτιαχτεί" αλλά και στο ότι θα "αναγκάσουν" τους οπαδούς της ομάδας να βρίσκονται κοντά τους.

Γνωρίζουν πως υπάρχουν απαιτήσεις από αυτούς, εμφανίζονται κατά κάποιο τρόπο πεισμωμένοι από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσμα, για τα οποία είναι κάθετοι στο ότι "δεν είναι αυτή η εικόνα μας". Και λένε πως "η ομάδα σίγουρα θα βελτιωθεί και θα είναι πολύ καλύτερη και αυτό είναι δεδομένο". Βέβαια η άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν αυτό να γίνει άμεσα... Υπάρχει και ο παράγοντας του κόσμος, στον "Δικέφαλο" απασχολούνται μόνιμα με το ζήτημα να επιστρέψει αυτός στο γήπεδο και σίγουρα θα ήθελαν να έρθουν άμεσα θετικά αποτελέσματα, κάτι στο οποίο συμφωνούν και οι παίκτες της ομάδας.

Στο μεταξύ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες ίσως σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με τους ανθρώπους του αγωνιστικού να είναι και αυτοί προβληματισμένοι για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, να ζητούν βελτίωση από τους παίκτες επιθετικά και να περιμένουν να ανεβάσουν στροφές οι Χαραλαμπίδης και Παπαδόπουλος που αντιμετωπίζουν προβλήματα (την Κυριακή θα υπάρχει ρεπό, ενώ το Σάββατο το βράδυ αναμενόταν στην πόλη ο Μπάνε Πρέλεβιτς).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ