ΠΑΟΚ

Σιγουριά για έναν δυνατό και ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ

Σιγουριά για έναν δυνατό και ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ

Οι αποχωρήσεις των Τζέικ Όντουμ και Μαρκ Κάρτερ που δεν έχουν προκαλέσει την παραμικρή ανησυχία στον ΠΑΟΚ και η άποψη στις τάξεις του "Δικεφάλου" πως η ομάδα θα είναι ισχυρή και την νέα σεζόν.

O ΠΑΟΚ ήδη μετρά δύο απώλειες όσον αφορά το ρόστερ της περσινής σεζόν. Ο Μαρκ Κάρτερ είναι παίκτης της ΑΕΚ και ο Τζέικ Οντουμ ανήκει πλέον στην Μπέιροϊτ.

Αμφότεροι ήταν βασικά "εργαλεία" για τον Σούλη Μαρκόπουλο ωστόσο η αποχώρησή τους δεν έχει προκαλέσει την παραμικρή ανησυχία στον ΠΑΟΚ. Στον "Δικέφαλο" βέβαια παραδέχονται πως οι Όντουμ και Κάρτερ είναι καλοί παίκτες, αν και για τον τελευταίο είναι γεγονός πως περίμεναν περισσότερα (ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ομάδα) και στέκονταν στο ότι κάποιες φορές του έλειπε η σταθερότητα στην απόδοσή του.

Όπως και να έχει oι δύο παίκτες πρόσφεραν στον "Δικέφαλο" (ο Όντουμ κυρίως πρόσφερε στα playoffs), αλλά το γεγονός πως έχουν φύγει σε καμιά περίπτωση δεν έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να τα... βάψουν μαύρα (από τον Μάρτιο είχαμε γράψει πως ο ΠΑΟΚ με τα νυν οικονομικά δεδομένα ενδεχομένως να χρειαστεί να αποκτήσει νέους Αμερικανούς την νέα αγωνιστική χρονιά).

"Έχουμε δείξει πως ξέρουμε τον τρόπο να καλύπτουμε τα κενά", λένε μεταξύ άλλων στις τάξεις του ΠΑΟΚ (με αφορμή των αποχωρήσεις των Όντουμ και Κάρτερ) αφού και μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2013-14 υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις ενώ φαίνονται σίγουροι πως και την νέα σεζόν θα δούμε έναν "δυνατό" ΠΑΟΚ. "Σίγουρα η ομάδα θα είναι ξανά καλή και του χρόνου...", τονίζουν στελέχη της ομάδας.

Εννοείται στον "Δικέφαλο" γνωρίζουν πως με δεδομένο πως ο Αρης και η ΑΕΚ την νέα σεζόν αναμένεται να ξεκινήσουν με αυξημένο μπάσκετ, θα πρέπει αντίστοιχα και ο ΠΑΟΚ να "ανεβάσει" το δικό του μπάτζετ. Έτσι περιμένουν τις εξελίξεις με τον Ιβάν Σαββίδη και το τι -εξτρά- θα μπορούν να υπολογίζουν από αυτόν ενώ πάντα το μυαλό είναι στις χορηγίες.

Γενικότερα πάντως υπάρχει η άποψη πως ο ΠΑΟΚ και την νέα σεζόν θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός... Κατά τα άλλα, το Σάββατο (4/7) παντρεύεται ο Γιώργος Δέδας, θα γίνουν επίσης και τα βαφτίσια των παιδιών του και κοντά του θα βρεθούν άνθρωποι του ΠΑΟΚ και συμπαίκτες του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ