ΠΑΟΚ

Σημαντική εβδομάδα για το θέμα Παπαδόπουλου

Σημαντική εβδομάδα για το θέμα Παπαδόπουλου

Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως η εβδομάδα που "μπαίνει" είναι σημαντική για το ζήτημα του Λάζαρου Παπαδόπουλου και πως θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του είτε θετικές, είτε αρνητικές

Οι μέρες περνούν και η υπόθεση του Λάζαρου Παπαδόπουλου ακόμη "καίει"... Κατά την διάρκεια της εβδομάδας που "έρχεται" πάντως, στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως θα "τρέξουν" εξελίξεις. Είτε προς θετικό τέλος, είτε προς αρνητικό...

Στον "Δικέφαλο" θέλουν να "τελειώνουν" με αυτή την υπόθεση για να προχωρήσουν και σε άλλες και στους "ασπρόμαυρους" λέγεται πως έχει επικοινωνήσει με τον έμπειρο σέντερ άνθρωπος της ομάδας περιμένοντας ουσιαστικά την απάντησή του.

Από το περιβάλλον του "Λάζου" αυτό που επισημαίνεται είναι πως καμιά επίσημη συζήτηση δεν έχει γίνει και πως η διοίκηση ακόμη δεν τον έχει καλέσει για να μιλήσει μαζί του (στη παρούσα φάση είναι εκτός πόλης ο "Λάζος" αλλά και διοικούντες της ομάδας αλλά το θέμα της συνάντησης φαίνεται να είναι πάντα στο μυαλό των στελεχών της ΚΑΕ). Ο ίδιος είχε μιλήσει με τον Σούλη Μαρκόπουλο θίγοντας μεταξύ άλλων και το θέμα των πληρωμών προς τους παίκτες και η εξόφλησή τους (και γενικώς η συνέπεια της ΚΑΕ στο ζήτημα της μισθοδοσίας) είναι βασικό ζητούμενο γι' αυτόν.

Ακόμη ο έμπειρος σέντερ ως γνωστόν "μένει" και στην παραγωγική διαδικασία και στο να προωθήσει νεαρά παιδιά από τα παιδικοεφηβικά τμήματα ο "Δικέφαλος" τα οποία θα έχουν ενεργό ρόλο (για παράδειγμα μεταξύ άλλων εκτιμά πολύ τους Κόνιαρη και Κώττα) στην "πρώτη" ομάδα.

Στο μεταξύ στον ΠΑΟΚ λένε πως ίσως και μέσα την εβδομάδα γίνει η συνέντευξη Τύπου για τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ. Η χρήση της σεζόν που πέρασε είναι κερδοφόρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπως είχαμε γράψει εδώ και μήνες και αυτό θα επισημανθεί από τους ανθρώπους της ομάδας. Τέλος στον "Δικέφαλο" εκτιμούν πως μπορεί μέσα στις επόμενες μέρες να "τελειώσει" το θέμα της υπογραφής του συμβολαίου του Μιχάλη Τσαιρέλη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ