ΠΑΟΚ

"Σε τελικό στάδιο το θέμα Σχορτσανίτη"

"Σε τελικό στάδιο το θέμα Σχορτσανίτη"

Τι λέει ο ατζέντης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Παναγιώτης Καπάζογλου για το θέμα του "γάμου" του Eλληνα σέντερ και του ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως μέσα στην Παρασκευή λογικά θα "τελειώσει" το θέμα της απόκτησης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη καθώς για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια αρνητική ένδειξη. Τι λέει ο ατζέντης του Ελληνα σέντερ; Επικοινωνήσαμε με τον Παναγιώτη Καπάζογλου και μας είπε πως το θέμα του Σχορτσανίτη "είναι σε αρκετά τελικό στάδιο". Υπάρχει βέβαια και το θέμα του συμβολαίου του.

Σε περίπτωση που μέσα στον χειμώνα έρθει μια... εξαιρετική πρόταση από ομάδας της Euroleague, μπορεί ο "Σόφο" να μην "βγάλει" όλη την σεζόν στους "ασπρόμαυρους". Αναφορικά με αυτό, στον ΠΑΟΚ τονίζεται πως θα πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε ο παίκτης να θέλει να μείνει σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς (άλλωστε υπάρχει και ο τελικός Κυπέλλου που είναι πιθανό να "περάσει" ο ΠΑΟΚ εφόσον αποκλείσει τον Φάρο).

Ο κ. Καπάζογλου δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το ζήτημα του συμβολαίου... " Αυτό το θέμα είναι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του παίκτη, όχι μεταξύ του ΠΑΟΚ, του παίκτη και των media".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ