ΠΑΟΚ

Σαλούστρος: "Θα δώσω και την ψυχή μου..."

Σαλούστρος: "Θα δώσω και την ψυχή μου..."

Ο Χρήστος Σαλούστρος τόνισε πως θέλει να προσφέρει στον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στην προοπτική οι "ασπρόμαυροι" να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν στο ταλέντο του και μάλιστα τονίζουν πως είναι ένας παίκτης που δουλεύει πολύ στις προπονήσεις... Ο λόγος για τον Χρήστο Σαλούστρο ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως σκοπεύει να δώσει το 200% των δυνατοτήτων του στον "Δικέφαλο" ενώ μίλησε και για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου ο ίδιος θεωρεί εφικτό ο ΠΑΟΚ να φτάσει στον τελικό.

Συγκεκριμένα είπε:

Για την περίοδο της προετοιμασίας: "Προερχόμαστε από μια σκληρή προετοιμασία, τώρα βγάζουμε το καλό μας πρόσωπο και μην ξεχνάμε πως απουσιάζει ο αρχηγός της ομάδας μας, ο Χαραλαμπίδης".

Για την νίκη απέναντι στην Ιστανμπούλ: "Παίξαμε καλή άμυνα και ήταν ένα καλό αποτέλεσμα που συνδυάστηκε με μια καλή εμφάνιση".

Για το μέχρι στιγμής "δέσιμο" της ομάδας που είναι το ζητούμενο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας: "Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως υπάρχει μια περιστροφή της μπάλας και αυτό κάνει χαρούμενους όλους τους παίκτες της ομάδας. Βρίσκουμε λύσεις με συστήματα που έχουμε και μακάρι να έχουμε μια χρονιά με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα".

"Γιατί όχι τελικό στο Κύπελλο..."

Για το εντός έδρας ματς με τον ΚΑΟΔ στο Κύπελλο που αποτελεί το πρώτο επίσημο ματς του ΠΑΟΚ: "Πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να είναι έτοιμη ως τότε. Για εμάς κρίνει πολλά αυτό το ματς και γιατί όχι να μην πάμε στον τελικό στην συνέχεια (σ.σ. θυμίζουμε πως ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός θα συγκρουστούν στους "8" του Κυπέλλου). Ξέρω βέβαια πως τώρα βιάζομαι... Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ και το γεγονός πως φέτος έχουν υπερδιπλασιαστεί τα διαρκείας σε σχέση με πέρυσι μάς κάνει χαρούμενους και πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Εγώ είμαι εδώ για να προσφέρω, να δώσω και την ψυχή μου και το 200% των δυνατοτήτων μου για τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ