ΠΑΟΚ

Ραντεβού με Α.Σ. εν όψει

Ραντεβού με Α.Σ. εν όψει
INTIME SPORTS

Το οικονομικό "καίει" και το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται να γίνει ραντεβού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ερασιτέχνη για το συγκεκριμένο θέμα

Σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας το επόμενο διάστημα υπάρχει στο πρόγραμμα να γίνει μια συνάντηση της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ και του Ερασιτέχνη.

Θέμα συζήτησης η εντόπιση ανθρώπων που θα μπορούσαν να ενισχύσουν οικονομικά τον "Δικέφαλο" συμμετέχοντας στο Δ.Σ..

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα βέβαια σε αυτό το θέμα, όμως όπως λένε από τον ΠΑΟΚ θα "ανοίξουν" οι σχετικές λίστες, θα τεθεί επί τάπητος το συγκεκριμένο ζήτημα και ελπίζουν στο τέλος να βρεθούν αυτοί που έχουν την δυνατότητα και την... όρεξη να βοηθήσουν.

Μια βοήθεια που είναι απαραίτητη μιας και τα πράγματα στην ΚΑΕ οικονομικά μόνο καλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Και πλέον μετά την ολοκλήρωση των εκλογών του Α.Σ. υπάρχει περισσότερο άνεση έτσι ώστε από τον Ερασιτέχνη να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια από την στιγμή που το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα την άλλη εβδομάδα, όπως λένε άνθρωποι της ομάδας, τότε αναμένεται να ξεκαθαρίσει το πότε θα γίνει αυτό το ραντεβού. Κατά τα άλλα στους 30 έχουν φτάσει τους παίκτες στο καμπ που γίνεται στο "Παλατάκι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ