ΠΑΟΚ

Ραντεβού διοίκησης-αγωνιστικού τμήματος

Ραντεβού διοίκησης-αγωνιστικού τμήματος

Για πολλά ζητήματα θα συζητήσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (30/7). Πρόταση για Ντελινικάιτις σε Καπικιόνι, τελειώνει και τυπικά το θέμα Γκετσέφσκι με υπογραφή των σχετικών εγγράφων

Συνάντηση για όλα τα θέματα στον ΠΑΟΚ την Δευτέρα (30/7)... Σε αυτή θα δώσουν το παρών οι άνθρωποι της διοίκησης αλλά και του αγωνιστικού τμήματος προκειμένου να πέσουν στο τραπέζι όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα.

Θα γίνει κουβέντα για τα οικονομικά (εγγυητική, φάκελος για την αδειοδότηση), αλλά και το πως θα κινηθεί η ομάδα μεταγραφικά σε συγκεκριμένους στόχους (λίγο πολύ γνωστοί).

Διάφορες συζητήσεις με πλευρές παικτών αναμένονται να γίνουν από εβδομάδα (στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν πως θα προκύψουν συμφωνίες το επόμενο διάστημα) και αναμένεται αύριο (30/7) να καθοριστεί η γραμμή της ομάδας σε πολλά ζητήματα.

Στο μεταξύ ο Πόλυς Κατσιώρας είχε ξανά συνομιία με τον Λουτσιάνο Καπικιόνι και όσον αφορά τον Τόμας Ντελινικάιτις πρότεινε η αποπληρωμή του (ο ΠΑΟΚ προτείνει να εξοφληθεί ο παίκτης στα 34.000 ευρώ, ποσό που προκύπτει από το χρέος -δίχως τόκους- που υπάρχει στον καλαθοσφαιριστή και τα δικαστικά έξοδα της προσφυγής του) να γίνει σε λιγότερο από οχτώ μήνες, διάστημα που είχε προτείνει αρχικά ο ΠΑΟΚ να εξοφλήσει τον παίκτη.

Σχετικά με το ζήτημα του Τοντόρ Γκετσέφσκι αναμένεται να συνταχθούν τα σχετικά έγγραφα προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το ζήτημα.

Τέλος να σημειώσουμε πως δεν αποκλείεται για τον ΠΑΟΚ να "παίξει" το όνομα του Σάκη Καρύδα...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ