ΠΑΟΚ

Πρώτα χορηγία και μετά "τριάρι"

Πρώτα χορηγία και μετά "τριάρι"

Ο Μάνος Μαλέλης περιμένει να "τελειώσει" το θέμα της χορηγίας που επιδιώκει να "φέρει" στην ΚΑΕ έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να έχει την δυνατότητα να αποκτήσει παίκτη στο "3".

Ο Μάνος Μαλέλης έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την διάθεση που έχει να βοηθήσει όσον αφορά την αγωνιστική ενίσχυση.

Μάλιστα στο δείπνο της Κυριακής, διαπίστωσε πως υπάρχει θετικό κλίμα από στελέχη της ομάδας σχετικά με αυτό το ζήτημα. Όλα πάντως θα "τρέξουν" από την στιγμή που "κλείσει" το θέμα της χορηγίας την οποία θέλει να "φέρει" στην ΚΑΕ. Πάνω σε αυτό το ζήτημα αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες 20 μέρες

Υπάρχει η αίσθηση πως είναι σε καλό δρόμο το... deal που θα αφορά το θέμα της χορηγίας και έτσι με χρήματα μέσω αυτής, ο ΠΑΟΚ θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει παίκτη στο "3" (για την συγκεκριμένη θέση έγινε κουβέντα) δίχως να επιβαρυνθεί οικονομικά η ΚΑΕ.

Έγινε και κουβέντα για απόκτηση καλαθοσφαιριστή στο "5", αλλά για την ώρα δεν κρίνεται αναγκαίο να ενισχυθεί εκεί η ομάδα. Στο μεταξύ την Παρασκευή ή το Σάββατο θα γίνει η κοπή της πίτας της ΚΑΕ σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και ο Δημήτρης Κοντομηνάς αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη (θα γίνει και η παρουσίαση της νέας μεγάλης χορηγίας που "έδωσε" στον ΠΑΟΚ).

Φεύγει την Τρίτη για Γαλλία

Κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε στην προπόνηση της Δευτέρας. Σχετικά με το ματς με την Λιμόζ, η ομάδα θα αναχωρήσει την Τρίτη στις 08:30 για την Αθήνα και από εκεί στις 15:10 θα "πετάξει" για το Παρίσι. Από την πρωτεύουσας της Γαλλίας η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί οδικώς στο Λιμόζ, όπου αναμένεται να φτάσει λίγο πριν από τις 23:00. Προπόνηση θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ