ΠΑΟΚ

Προτάθηκε ο Κόντι Μίλερ-Mακιντάιερ

Προτάθηκε ο Κόντι Μίλερ-Mακιντάιερ

Ο 22χρονος καλαθοσφαιριστής, Κόντι Μίλερ-Mακιντάιερ προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και εξετάζεται ανάμεσα σε άλλους "κοντούς".

Διάφοροι παίκτες προτείνονται στον ΠΑΟΚ καθημερινά. Ενας από αυτούς είναι και ο Κόντι Μίλερ-Mακιντάιερ. Ο τελευταίος αγωνιζόμενος για το πανεπιστήμιο του Wake Forest την σεζόν 2015-16 είχε 9,4 πόντους μέσο όρο και τέσσερις ασίστ ανά αγώνα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης (22 ετών) είναι από τους πολλούς "κοντούς" που εξετάζονται. Από εκεί και πέρα από την πλευρά του Ντάστιν Χογκ "βγαίνει" πως τα όσα μπορεί να προσφέρει ο ΠΑΟΚ δεν καλύπτουν τον Αμερικανό, ωστόσο από τον "Δικέφαλο" δεν προκύπτει πως έγινε προσφορά στον συγκεκριμένο παίκτη. Τέλος σχετικά με το όνομα του Νίκου Αρσενόπουλου που "έπαιξε" για τον "Δικέφαλο", ο νεαρός αναμένεται να καταλήξει σε ομάδα της Αθήνας.

Κατσαρής: "Άριστη η συνεργασία Πρέλεβιτς - Σαββίδη στο μπάσκετ"

Για τον Ιβάν Σαββίδη και την ΚΑΕ μίλησε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής. Συγκεκριμένα είπε στον "Arena fm": " Ο κ. Σαββίδης στηρίζει το μπάσκετ, δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Ολα αυτά τα χρόνια, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αυτός το στηρίζει. Αυτός πληρώνει τα έξοδά του, αυτός πληρώνει την Εφορία, αυτός πληρώνει το ΙΚΑ. Ο Πρέλεβιτς κατόρθωσε με τον κ. Σαββίδη να έχει μια άριστη συνεργασία και να αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα.

Τώρα το αν αυτή την στιγμή ο κ. Σαββίδης θεωρεί ότι πρέπει το μπάσκετ να το πάρει υπό την αιγίδα του ομίλου του, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Είναι δική του επιλογή. Κανένας μας δεν μπορεί να το απαιτήσει. Σίγουρα όμως σήμερα το αν υπάρχει το μπάσκετ, το αν καθάρισε με το άρθρο 99, το αν έχει σχεδόν πληρωμένους όλους τους παίκτες του, αυτό οφείλεται στην συμμετοχή του κ. Σαββίδη. Αρα, λοιπόν, ας τον αφήσουμε μόνος του να επιλέξει τι θα κάνει".

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, άτομα που είναι κοντά στον Ιβάν Σαββίδη θεωρούν δεδομένο πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα στηρίξει την ΚΑΕ και τονίζεται πως η φετινή στήριξη θα είναι μεγαλύτερη σε σχέση με το παρελθόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ