ΠΑΟΚ

Πρόταση και... αναμονή για το "ναι" του Καλλέ

Πρόταση και... αναμονή για το "ναι" του Καλλέ
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν την Δευτέρα (18/6) πρόταση συνεργασίας αλλά και αποπληρωμής των οφειλομένων στον Νίκο Καλλέ. Συζήτηση για οικονομικά μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας

Ο ΠΑΟΚ θέλει και... επίσημα τον Νίκο Καλλέ. Την Δευτέρα (18/6) υπήρξε ραντεβού μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του ατζέντη του παίκτη, Παναγιώτη Καπάζογλου.

Αρχικά συζητήθηκε το θέμα της αποπληρωμής και στον "Δικέφαλο" λένε πως η πρόταση που έγινε είναι με εγγυημένα χρήματα. Κάτι που θέλει δηλαδή και ο νεαρός σέντερ...

Οι "ασπρόμαυροι" συζήτησαν και το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη, αυτό μοιάζει πολύ πιθανό, σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ που θεωρούν πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ο Καλλές από την στιγμή που ο πρόταση της ομάδας για τα οφειλόμενα είναι εγγυημένη δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στον ΠΑΟΚ (εξελίξεις αναμένονται άμεσα).

Κατά τα άλλα οι άνθρωποι της ομάδας, όπως αναμενόταν βρέθηκαν την Δευτέρα (18/6) στο "Παλατάκι", τα οικονομικά απασχόλησαν αρκετά ξανά, ενώ για τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη (19/6) θα βρεθεί στην Αθήνα ο Πρέλεβιτς μαζί με τον Γαλατσόπουλο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ