ΠΑΟΚ

Πρόταση για Χαραλαμπίδη

Πρόταση για Χαραλαμπίδη
INTIME SPORTS

Προχωρημένες οι επαφές μεταξύ του ΠΑΟΚ και του παίκτη μιας και η συζήτηση των δύο πλευρών έχει φτάσει στο οικονομικό! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό πως βρίσκεται ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ και η υπόθεσή του δεν έχει μείνει στο ότι υπάρχει απλά ενδιαφέρον για τον ίδιο.

Αυτό έχει εκφραστεί... για τα καλά από τον "Δικέφαλο", στην παρούσα φάση από τους παίκτες που εξετάζονται είναι μάλλον η πιο προχωρημένη υπόθεση και δεν έχει γίνει απλά μια κρούση προς την πλευρά του.

Συγκεκριμένα υπάρχει κουβέντα μεταξύ του στρατοπέδου των "ασπρόμαυρων" και της πλευράς του παίκτη όσον αφορά το οικονομικό. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την πρότασή του, γίνονται συζητήσεις και εφόσον ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής ικανοποιηθεί οικονομικά αλλά και αγωνιστικά, τότε θα υπάρξει και... γάμος.

Οσον αφορά το τελευταίο (το αγωνιστικό πλάνο) είναι θετικό για τον "Δικέφαλο" το ότι έχει στον πάγκο του τον Σούλη Μαρκόπουλο με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο παίκτης.

Σχετικά με το οικονομικό το στρατόπεδο του καλαθοσφαιριστή (το οποίο επιβεβαιώνει ότι η συζήτηση έχει φτάσει στο οικονομικό) εξετάζει τα όσα του έχουν προταθεί και αναμένεται η απάντηση του, με μια ενδεχόμενη αντιπρόταση να είναι πιθανό σενάριο.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως υπάρχει καλή άποψη για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη (σ.σ. συμμετείχε στο καμπ) και υπάρχει μάλιστα η διάθεση να κατατεθεί πρόταση στον παίκτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ