ΠΑΟΚ

Γαλατσόπουλος: "Προσοχή, υπάρχει ρήτρα βίας"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ MOTIONTEAM

Ο εκπρόσωπος του ΑΣ στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, αναφέρθηκε στις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν με ΟΠΑΠ και ΕΡΤ κρούοντας το καμπανάκι για την ρήτρα... βίας. Διαβάστε αναλυτικά!

Για τις δύο συμβάσεις που υπογράφηκαν με ΟΠΑΠ και ΕΡΤ αλλά και την ρήτρα βίας που υπάρχει στην συμφωνία με τον Οργανισμό Προγνωστικών μίλησε την Παρασκευή (21/10) ο εκπρόσωπος του ΑΣ στην διοίκηση της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Μεταξύ άλλων είπε στον "Sport 103fm":

"Υπάρχει μια δέσμευση ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει ένα ποσό από τα τηλεοπτικά για τους αγώνες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Είναι δύο συμβάσεις και υπάρχουν και κάποια μπόνους. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι πως θέλει μεγάλη προσοχή από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, υπάρχει ρήτρα βίας, κάτι που σημαίνει ότι όσο είναι το ποσό του προστίμου, το αντίστοιχο ποσό θα αφαιρείται από την χορηγία του ΟΠΑΠ. Θέλουμε καυτή έδρα χωρίς όμως παρεκτροπές".

Πρόσθεσε πως: "Από τον ΟΠΑΠ ίσως πάρουμε συνολικά 650.000. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το καλύτερο δυνατό. Σκοπός μας είναι να πληρώνονται οι ρυθμίσεις και το άρθρο 99, πλέον, αφού λύσαμε και τις συμβάσεις τώρα θα ασχοληθούμε με τις χορηγίες".

Για το εγχείρημα το "PAOK WEB TV" να μεταδίδει τα παιχνίδια της ομάδας δήλωσε: "Θα κάνουμε το πρώτο πείραμα την Δευτέρα, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε LIVE το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Θέλουμε μέσα από αυτήν την προσπάθεια η ομάδα να έχει έσοδα, επιθυμούμε ο ΠΑΟΚτσής με ένα συμβολικό τίμημα να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια".

Για την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ που έχει ως στόχο να μειωθεί η ποινή κεκλεισμένων των θυρών που έχει επιβληθεί στην ομάδα τόνισε: "Εχει συγκροτηθεί η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Θέλουμε να μειώσουμε την ποινή ώστε το τελευταίο παιχνίδι που θα παίξουμε χωρίς κόσμο να είναι αυτό με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ