ΠΑΟΚ

"Προσοχή στα τρίποντα"

"Προσοχή στα τρίποντα"

Λεωνίδας Κασελάκης και Λάζαρος Παπαδόπουλος έδωσαν το στίγμα τους για τους αγώνες των πλέι οφ του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο

Οι Λεωνίδας Κασελάκης και Λάζαρος Παπαδόπουλος έδωσαν το στίγμα τους για τους αγώνες των πλέι οφ του ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο

Αρχικά μίλησε ο Λεωνίδας Κασελάκης: " Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια αυτά των πλέι οφ. Στο Ρέθυμνο σουτάρουν περισσότερα τρίποντα παρά δίποντα, πρέπει να προσαρμοστούμε και να έχουμε υπομονή. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό γιατί τρέχουν πολύ.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, με τον Παναθηναϊκό θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Και με την βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να τα καταφέρουμε", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, μην ξεχνάμε ότι το Ρέθυμνο έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Δεν κοιτάμε το πλεονέκτημα έδρας, το βλέπουμε ως ίσο προς ίσο, πρέπει να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του Ρεθύμνου. Σίγουρα θα υπάρχει πίεση, ωστόσο, αν υπάρχει συγκέντρωση στο πλάνο του προπονητή μπορούμε να την διαχειριστούμε σωστά. Πιστέυω ότι ο κόσμος έχει καταλάβει ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι αυτό το έχει εκτιμήσει".

Τόνισε ότι: " Ο καινούργιος παίκτης του Ρεθύμνου έχει πει στο στυλ της ομάδας, του αρέσει να σουτάρει στον αιφνιδιασμό, δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Εμείς αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο σαν ομάδα και όχι σαν κάθε παίκτη ξεχωριστά".

Λάζαρος Παπαδόπουλος: "Γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι το Ρέθυμνο"

" Είναι η πιο σημαντική σειρά και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε ωραίους αγώνες. Ταιριάζει το Ρέθυμνο σε εμάς, είναι δύο διαφορετικά στυλ παιχνιδιού", είπε αρχικά ο σέντερ του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε για το μαρκάρισμα του Πετγουέι: " Θα προσπαθήσω να τον κηνυγήσω, αν δεν τα καταφέρω, όμως, Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και θα υπάρχουν βοήθειες".

Επεσήμανε ότι: " Δεν υπάρχουν μυστικά, μόνο σκληρή δουλειά. Οσο πιο πολύ δουλεύεις στην προπόνηση τόσο πιο εύκολα είναι στα παιχνίδια".

Για το προφίλ του Ρεθύμνου σχολίασε: " Το Ρέθυμνο παίζει γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι με αιφνιδιασμούς και τρίποντα. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ παίζει πιο αργό παιχνίδι και βάζει περισσότερο την μπάλα στην ρακέτα. Και οι δύο ομάδες έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Δεν πρέπει να αφήσουμε ελεύθερα τρίποντα. Το πλέονέκτημα έδρας είναι σχετικό, εχουμε δει πολλές φορές να ανατρέπονται τα πλεονεκτήματα. Ολες οι ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες. Αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι τα τρίποντα του Ρεθύμνου από μία ομάδα που σουτάρει περισσότερα τρίποντα παρά δίποντα".

Για την διεξαγωγή των πλέι οφ τόνισε: " Εγώ είμαι πάντα της άποψης να γίνονται πολλά παιχνίδια. Τώρα ο κόσμος θα δει τρία ματς σε μία εβδομάδα. Θα γίνουν κόντρες και μάχες, όλα αυτά κάνουν το άθλημα πιο θεαματικό. Αυτό είναι πιο όμορφο, το κάνουν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Ο προγραμματισμός είναι λάθος, αποφασίζεται σήμερα τι θα γίνει σε τρεις ημέρες. Δεν είναι δυνατόν ολόκληροι τελικοί΄να οργανώνονται μερικές ημέρες πριν, έπρεπε κανονικά να είχε βγει πρόγραμμα και από φέτος να ξέρουμε πότε θα γίνουν οι τελικοί την επόμενη σεζόν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ