ΠΑΟΚ

Προπονήθηκε ο Μαργαρίτης

Προπονήθηκε ο Μαργαρίτης
INTIME SPORTS

Στο κανονικό πρόγραμμα της Τετάρτης (16/1) συμμετείχε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και πάλι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης την Τετάρτη (16/1)...

Ο ίδιος για ένα μικροπρόβλημα στο γαστροκνήμιο δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας τις δύο προηγούμενες μέρες δίχως όμως αυτό να "φέρει" ανησυχία στον "Δικέφαλο".

Αναμενόταν να επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις και κάτι τέτοιο έγινε με αποτέλεσμα πλέον ο Σούλης Μαρκόπουλος να έχει όλους τους παίκτες του έτοιμους για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Σκέψεις προσέλκυσης του κόσμου

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει πακέτο εισιτηρίων για δύο εντός έδρας ματς σε συμφέρουσε τιμή μιας και στον ΠΑΟΚ σκέφτονται πώς θα "φέρουν" περισσότερο κόσμο στο "Παλατάκι"

Η ικανοποιητική πορεία του ΠΑΟΚ δεν "συγκινεί" τον κόσμο του "Δικεφάλου" μέχρι στιγμής και στους "ασπρόμαυρους" κάνουν διάφορες σκέψεις για να "φέρουν" πιο κοντά τους φιλάθλους. Μάλιστα από την ομάδα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφερθούν κάποια πακέτα εισιτηρίων στους οπαδούς των "ασπρόμαυρων" και ως εκ τούτου η τιμή για παράδειγμα σε δύο ματς μαζί να είναι πιο συμφέρουσα από το να αγοράσουν μεμονωμένα τα εισιτήρια οι οπαδοί.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια απόφαση γι' αυτό, παρά μόνο σκέψεις που γίνονται μιας και στην ΚΑΕ θεωρούν ότι ίσως έτσι σε αγώνες που δεν είναι ιδιαίτερα εμπορικοί να υπάρχει μια καλύτερη εικόνα στο "Παλατάκι" σε σχέση με τις πολλές άδειες θέσεις που υπάρχουν στα μέχρι στιγμής ματς.

Ενδεχομένως μάλιστα το θέμα θα "πέσει" στο τραπέζι σε Δ.Σ. της ομάδας που θα γίνει το επόμενο διάστημα και το συγκεκριμένο σενάριο να γίνει πράξη. Κατά τα άλλα για τον Λίνο Χρυσικόπουλο τον οποίο άφησε ελεύθερο η Μπιέλα, ο Σούλης Μαρκόπουλος φαίνεται να έχει καλή άποψη και μόνο αν λυθεί μια σειρά από οικονομικά θέματα και δεν ζημιωθεί η ΚΑΕ, ίσως να προχωρήσει η περίπτωσή του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ